Відома українська співачка і ведуча Світлана Лобода опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото, на якому стала на носочки і красується в концертному костюмі зі стаканчиком в зубах. Про це пише Politeka.

Найбільше шанувальників збентежив відвертий костюм, що прикриває лише соски співачки, а не всі груди, і невміле використання програм для редагування фотографій.

Враховуючи, що зірка нещодавно стала мамою, їй дозволено редагувати фото з власним тілом, однак на цей раз картинку занадто перетягнули, від чого здається, що плитка за спиною Лободи здулася.

Світлана Лобода з донькою

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

"Ноги випрямляли, ось підлога і поплила", "Ой, у вас підлога поплила", "Що з підлогою? З фотошопом явно перебір", "У підлоги фотошопний стояк від такої картини", "Яка шикарна бугриста підлога" , -відгукнулися користувачі Мережі, висміюючи ситуацію.

Раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Світлана Лобода

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу нове фото, на якому позує не одна. На фотографії Лобода з'явилася в компанії відомого російського коміка і співака Олександра Ревви.

Також повідомлялося, що 22 березня 2019 року в столичному Палаці Спорту відбудеться церемонія нагородження музичної премії YUNA 2019.

Організатори премії вже готуються до масштабного дійства і вже оголосили всі премії і номінантів на отримання нагороди.

Загалом організатори дійства створили цілих 16 номінацій, у кожній з яких передбачається по п'ять претендентів на перемогу.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала дивовижні гімнастичні трюки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Лобода шокувала фанатів своїм обличчям, природа постаралася як слід

Також Знай.uа" писав про те, що донька Лободи показала своє ставлення до Ліндеманна.