Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість показала перший трейлер другої частини української еротичної комедії "Свінгери-2", прем'єра якої відбудеться 1 березня. Так, артистка зіграла одну з головних ролей, похвалившись масою сексуальних образів.

"Спойлер замовляли?
Рольові ігри, аєройога, тантричний секс... На знімальному майданчику @swingeri_film з кожним дублем ставало все гарячіше 🔥🔥🔥 СВІНГЕРИ-2 з 1 березня кінотеатрах країни!", - прорекламувала Полякова. Не всі фолловери залишилися задоволені: "Який же морок - це українське кіно . Що в голові у людини , який придумав , сюжет цього фільму . Хіба що піти подивитися на жопу і цицьки Полякової і Астаф'євої. Сумно ....", "Мда... нема слів... Коли ж Україна буде нормальне кіно робити((😭😭😭", "Перший фільм не змогла більше 15 хвилин дивитися... Тепер ще й друга частина вийшла. Адже можуть же хороші фільми знімати, навіщо ось це? Мені чогось аж соромно за нас.", "Олечка як ви підписалися на цю Маячню?(".

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.