Лідер німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн порадував новим кліпом на спільну з хіп-хоп-виконавцем Haftbefehl пісню Mathematik. Ролик опублікували на YouTube-каналі.

У кліпі Ліндеманн постав з яскраво нафарбованою зовнішністю, будучи одягненим в костюм японської школярки.

Тілль Ліндеманн

У кліпі він співає про те, як ненавидить математику. Він співає, що ненавидів ходити в школу, а замість цього краще б дивився телевізор вдома. У першому куплеті співак задається питанням, чому він повинен так багато думати

Інші кадри показують, як лідер Rammstein читає реп, будучи оточеним напівголими чоловіками з білими підтяжками.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нагадаємо, Ліндеманн привітав росіян з Новим роком, вийшло принизливо і з матом

Лідер німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн звернувся до росіян. Відповідне відео з'явилося в Instagram російського співака і лідера групи "Ленінград" Сергія Шнурова.

Російський виконавець похвалився в мережі коротким роликом, де зображений з музикантом. Шнурів пояснив, що його "приятель з Німеччини" хоче привітати всіх росіян з наступаючим Новим роком.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Старша донька Світлани Лободи обожнює Тілля: спливли докази

Скандальна українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує свою кар'єру в Росії, ретельно приховує своє особисте життя.

Всі знають, наскільки знаковим став для Лободи 2018 рік, причому, не тільки у творчій кар'єрі, але і в особистому житті. Співачка зізналася на одному зі своїх концертів, що щаслива стати в цьому році мамою ще однієї прекрасної дочки, і це плід великої любові.

Також "Знай.uа" писав про те, що Ліндеман закотив закриту вечірку-оргію в Москві: "пили горілку з горла і тр*халі один одного"

В мережу просочилися нові подробиці про закритій вечірці соліста німецької групи Raammstein Тілля Линдеманна в Москві. Про це одна з дівчат, яка нібито була присутня на вечірці, розповіла в Stories свого Instagram.

Блогерка і учасниця 4-го сезону шоу "Холостяк" Тетяна Шмельова шокувала подробицями того, як проходять вечірки соліста всесвітньо відомої рок-групи. За її словами, вона потрапила на закритий захід після концерту зірки Raammstein.