В магічні день святого Миколая навіть дорослі хочуть отримати заповітний подарунок. Що ж знайшли під подушкою наші улюблені знаменитості? Про це передає Clutch.

Олександр Педан

"Я нічого не отримав під подушку. Але прутів немає — вже добре! А ось діти мої щасливі. Марчик вперше сам розгортав подарунок і грав ним весь ранок. Ми йому з дружиною подарували екскаватор, який він називає "р-р-р". А Лєра напередодні вперше попросила книгу Філа Найта про історію заснування компанії Nike".

Леся Нікітюк

"Весь рік я була дуже хорошою дівчинкою, тому мені під подушку Миколайчик приніс щось дуже солодке і дуже шоколадне. Що саме, не скажу, бо не знаю! Просто коли прокинулася, то вся моя постіль, піжами і я теж були в шоколаді".

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Показати ще
Катя Павлюченко

"Мабуть, в цьому році я була дуже хорошою дівчинкою, адже Микола підготувався заздалегідь – прийшов до мене на півтижня раніше. Я тільки повернулася з подорожі, а під ялинкою мене чекав ще один подарунок! Щоб мені не було прикро, що дітям лежать подаруночки, а мені ні. Я знайшла презентацію свого проекту – дитячого еко-садка майбутнього!".

Андрій Шабанов

"Справа в тому, що я не знав, що для того, щоб святий Миколай тобі щось подарував, йому треба спочатку написати лист. А ось мої діти це чудово знали і давно написали, що вони хочуть отримати. Микола все прочитав і виконав їхнє бажання! Мені ж святий Миколай не приніс нічого, крім гарного настрою і, я сподіваюся, міцного здоров'я приніс".

Макс Сосновський

"Мій святий Миколай живе в Могилеві-Подільському. А ви бачили, як жахливо у нас дороги чистять? Загалом, він не встиг доїхати до мене в Київ. Але пообіцяв принести класну олдскульну джинсову куртку і смугасті штани".

Нагадаємо, найкращі привітання у віршах, прозі і листівки на день святого Миколая 2019.

Раніше Знай.ua повідомляв, чим прославився святий Миколай в Україні.

Також Знай.иа писав, Леся Нікітюк вирішила не соромитися і відверто поговорила з фанатами про "це".