Американська актриса Памела Андерсон написала Володимиру Путіну лист. Вона попросила Президента Росії зупинити незаконний вилов косаток і білух.

Про це повідомляється на сайті її благодійного фонду Pamela Anderson Foundation, який актриса створила в серпні, щоб з його допомогою боротися з жорстоким поводженням з тваринами і з насильством в цілому.

Андерсон пише, що в листі попросила Президента Росії зупинити знищення косаток і білух на території Росії. Браконьєри полюють на них, щоб потім продати їх в океанаріуми Азії.

Так, в жовтні поточного року в Росії зоозахисники виявили в бухті під Середня під Находкою 11 косаток і 90 білух. Їх утримували там незаконно. Крім цього тварини були дитинчатами, а їх вилов взагалі заборонений.

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

«Я зараз уважно стежу за новинами з Росії і сподіваюся, що цих чудових тварин скоро випустять з «китової в'язниці» на волю, а цей жорстокий вид бізнесу піде у історію», написала Памела Андерсон.

Актриса написала повідомлення двома мовами: російською та англійською. "Рятівниця Малібу" згадує не тільки про лист Путіну, але і про зустрічі в Кремлі, на яких обговорювалися проблеми захисту диких тварин в Росії. Зустрічі, за словами Андерсон, організовував Сергій Борисович Іванов, спеціальний представник Президента Російської Федерації з питань природоохоронної діяльності, екології та транспорту.

Нагадаємо, Періс Хілтон кинула нареченого-українця: згадуємо її найгучніші романи

Як раніше повідомляв "Знай.uа" А своїх куди поділа? Кім Кардашьян зацілувала чужої дитини

Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. Так, у соціальній мережі пишнотіла діва опублікувала чорно-біле фото, на якому позує з малюком на руках.

Також "Знай.uа" писав, що Кім Кардашьян пристрастилася до чужої пляшечці

Світська левиця Кім Кардашян встигає все: і зніматися в реаліті-шоу про "Сімейство Кардашян", і стежити за випуском власної лінійки косметики, і працювати над створенням власних парфумів.