Нещодавно відома українська співачка Тіна Кароль приголомшила своїх фоловерів дуже незвичайним образом в соціальній мережі Instаgram. У Києві відбулися зйомки новорічного випуску "Вечірнього кварталу". Гостями шоу стали MONATIK і Тіна Кароль. Втім, артистка привернула до себе набагато більше уваги, адже знову з'явилася у сукні, що більше нагадує нічну сорочку.

Найуважніші шанувальники одразу розпізнали дизайнера - вбрання виявилося від дорогого італійського бренду Rosamosario і коштує нечуваних грошей. Варто відзначити, що одяг Rosamosario носять такі легендарні поп-діви, як Мадонна і Бейонсе. У соцмережах навіть встигли визначити вартість - відверте плаття Кароль коштує більше 7 тисяч євро.
Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Тіна Кароль поділилася з фоловерами відвертим знімком в Instagram. Так, знаменитість оголила плаский живіт для фотосесії, крокуючи в блакитній спідниці-міді в білий горох і відвертому білому топі по одному з елітних районів Києва.
Також Тіна Кароль виставила фото, на якому замість милої блондинки можна побачити коротковолосую брюнетку. Фанати залишилися, м'яко кажучи, в шоці.