Українські співачки Ані Лорак та Світлана Лобода виступили на закритій вечірці у Києві.

Ані Лорак

Світлана Лобода

Про це свідчать фото, викладені у Instagram на аккаунтах співачок.

У дописі йдеться, що корпоратив відбувся в п'ятницю, 14 грудня, в Career at Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Ведучими заходу були Дядя Жора (Вадим Мічковський) та Леся Никитюк.

Також на святі виступили Mozgi, група KAZKA, Вєрка Сердючка. Цікаво, що серед учасників концерту, незважаючи на заборону на в'їзд в Україну для російських чоловіків, відзначився актор і співак Олександр Ревва (Артур Пирожков), родом з Донецька.

Ані Лорак вийшла на сцену в відвертій сукні з сріблястими паєтками і великим розрізом. Лободаж вбралася у чорну ультракоротку сукню.

Судячи з інформації, опублікованої в Instagram концертного директора Дяді Жори, корпоратив був присвячений дню народженню "просто гарної дівчини, яку дуже любить чоловік", а сам концерт був подарунком від нього. Як стало відомо "Країні" артисти співали на дні народження Марини Кондаурова.

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове селфі. Так, знаменитість заінтригувала змінами в особистому житті, натякнувши, що готова бути "режисером свого життя".

Шанувальники артистки все ж зазначили, що це не найкраще її фото.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram кадр з нової фотосесії в образі з кліпу "Сон".

Знаменитість приміряла на себе дуже відверту шовкову сукню тілесного кольору, притулившись до стіни. Шанувальники ж примітили, що чи то фотограф перестарався з фотошопом, чи сама артистка зловжила уколами краси. Так чи інакше, багато хто не відразу впізнав Ані.

Також Знай.uа повідомляв, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram.