Учасник проекту "Голос країни" та автор популярних пісень Андрій Осадчук прославився не тільки гучними виступами на талант-шоу. Його знають завдяки співпраці із відомими зірками шоубізу, як українського, так і російського.

Тож кому продає тексти популярний автор та скільки за них просить?

Андрій Осадчук

Цікаво, що хіт Осадчука "Облиш" спочатку писався персонально для нього, але його викупила пізніше Світлана Лобода. Та в арсеналі співака композицій чимало, побільшало їх після проекту:

Світлана Лобода з донькою

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

"Голос країни" - це взагалі окрема історія. Шоу повернуло мене на сцену, як це не пафосно звучить. Я закінчив Київський інститут музики ім. Глієра, я хотів співати, з 17 років ходив на кастинги. Саме на талант-шоу придбав багато зв'язків. Наприклад, познайомився з Філіпом Кіркоровим і Ані Лорак, яким згодом продав свої пісні. Наташа Могилевська купила у мене два треки. Каже, що завдяки мені вже півроку займається вокалом. І мені це приємно. З Іваном Дорном намагалися щось мутити, але не спрацювалися. Це не моє пальто. Мені здається, потрібно робити продукт, який люди зможуть одразу наспівати", - зізнався Осадчук.

Андрій Осадчук

Про пісню, яка перейшла до Лободи, також розповідає стримано: вона написана після розриву стосунків із коханою, а Світлана, на його думку, додала туди свого, жіночого погляду.

Дивіться: "Пора домой" Світлана Лобода

"Я писав про себе і про свої стосунки на той момент з моєю улюбленою дівчиною. Світла, природно, додала туди драми. Вона завжди так робить. Людина тим і унікальна, що вміє спритно брати круті композиції і впроваджувати себе в них. А до цього була моя пісня "Дивишся в небо", яку Світу заспівала в дуеті з Emin. У 2015-му - "Пора додой". Це найвідоміші пісні з усіх, які я продав".

Андрій Осадчук

Знайомий автор і з Ані Лорак, ще з 2011 року. Співпрацювати почали так само: після розсилки текстів пісень. Він навіть спілкувався з чоловіком співачки Муратом.

Ані Лорак

Писав пісні також для Тіни Кароль, але продешевити ніколи не хотів, його робота коштує солідних гонорарів:

Українська співачка Тіна Кароль

"…це працює так. Ти складаєш трек, приходиш на студію, записавши і розсилаєш. Раніше працював точково. Звертається до мене, наприклад, Паша Орлов, і я пишу для Тіни пісню. Але ти не завжди можеш вгадати - потрапиш ти в потрібне русло чи ні. А можна просто написати якісну пісню і розіслати виконавцям. Так за один трек можуть боротися Олена Темнікова, Лоліта або Лобода. Зараз період авторства переживає трансформацію. У мене середня ціна пісні - 2 тисячі доларів. Дешевше немає. Все-таки у мене вже склалася певна портфоліо. Але, буває, пишу тільки текст. Текст - це 500 доларів. Але навіщо писати за 500, якщо з мелодією ти отримаєш більше ?! Тому зараз намагаюся писати пісні під ключ. Торгуються насправді все, хто ще не в топ. Топові артисти, які тебе вже знають, не торгуються", - підсумував Осадчук.

Дивіться: Андрій Осадчук на талант-шоу

Нагадаємо, Володимир Дантес готується повернутися на велику сцену.Як повідомляв "Знай.ua", комедія з Винником зібрала рекордну кількість переглядів. Також "Знай.ua" писав, Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.