Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість разом з виконавцем Позитивом зняли кліп на пісню "Песня про лицо", який всього за пару днів набрав цілих два мільйони переглядів. Так, артистка почала дякувати фанатам, однак, як виявилося, ролик і сам трек сподобалися далеко не всім.

"Вже 2 мільйони ! 🤟 #песняпролицо .посилання на кліп в описі профілю і stories)", - підписала шматочок з кліпу Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "А дизлайків ще більше рідксне ґімнище", "Кліп класний , пісня ні", "При всій повазі до Наді..не розумію, як при такому голосі і даних можна співати такий шлак? Замість того, щоб розкривати свій талант", "Блін , ти реально талановита . Але пісні та кліпи однакові і для публіки 15+. Може щось серйозне?", "Повна дупа і кліп і текст..".

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.