Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал критики у своїх підписників. Але, як не дивно, не рекламою.

На своїй сторінці в соціальній мережі Волочкова опублікувала відео, на якій позує під час занурення в чан з крижаною водою. Спочатку Анастасія стоїть біля купелі на вулиці загорнувшись в рушник. Схоже, що вона тільки що вийшла з лазні, так як на холоді її тіло парує. Настя тримає в руках якесь поліно і їм розбирає лід на чані з водою.

Далі Волочкова з'являється в кадрі в одних трусах, прикриваючи голі груди банним віником, і занурюється в крижану воду. Весь цей час балерина коментує свої дії і просить шанувальників "повторити досвід", замість того, щоб обговорювати її особисте життя. Шанувальники не оцінили старань Волочкової і в коментарях почали не тільки обговорювати її особисте життя, але і розповіли артистці, що вона не правильно занурюється в крижану купіль і може нашкодити своєму здоров'ю. Хоча, треба визнати, є і ті, хто захоплюється сміливістю Анастасії.

"Смілива жінка. Я захоплююся вами. Стільки нападок у вашу сторону, жах просто. Але це робить вас ще сильніше!", "Я стільки не вип'ю", "Сокиру взяла хоча б. Хоча з п'яна і колода сокирою здається", "Те, що робить АВ це не загартовування. Обливання й занурення в крижану воду має бути дуже швидко і з головою обов'язково! В такому випадку це стрес для судин і вони зміцнюються. А те, що вона робить називається переохолодження", "Це ж скільки треба піддати, щоб залізти туди", "Волочковій тільки м'ясником на ринку працювати", "Паряться не над носками і ногами, а над дурістю і брехнею", "Вона ж, це, відморожується", "Її прямо приколює в трусах гарцювати. Могла б красивішу білизну показувати, а не застіриші", "Анастасія, ми стільки не вип'ємо", "Хіба в лазню можна бухою?", "Бідна жінка", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.