Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому вбранні і показала ноги.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Лесі, вона позує сидячи на валізах і закинувши ногу на ногу. Нікітюк постала на огляд публіки в чорному платті в білий горошок, яке досягає п'ят, але при цьому оголює довгі ноги телезірки. Волосся Лесі розпущене і спадає на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж. Вона млосно дивиться в камеру, а сама фотографія зроблена в напівтемряві.

Судячи з підпису до фото, Леся Нікітюк відвідала чийсь День народження, а геолокація до фото, свідчить про те, що свято проходило у Fairmont Grand Hotel Kyiv. "Минула ніч була неймовірним святом для прекрасної дами – для дами, яку так сильно любить її чоловік. Я хотіла би, щоб всі ми були так кохані кимось", - підписала фотографію Нікітюк. Шанувальники Лесі не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото. Багатьом сподобалися знімки і вони засипають зірку компліментами. Але є ті, хто радить Лесі бути скромніше.

"Шикарна", "Суперстар, красуня, молодчинка, так тримати", "Лесічка, ти бомба", "Леся, так тримати, гламур", "Богиня! Леся, ти найкраща!", "Які ж красиві ноги", "Леся, ти красуня", "Ноги супер, Полякова відпочиває", "Прекрасна Леся", "Суцільна реклама ламінату", "Лесічка, на "Розсміши коміка" ти була класною, справжньою. А зараз Барбі", "Леся, тобі оплески стоячи, але ти починаєш з жиру балдіти вже", "Красу нічим не зіпсувати!", "Ти супер", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Лесі.

Нагадаємо, після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.