Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і опублікувала відверте фото, хоча воно і скромніше попередніх. На знімку багатодітна мати Анна Сєдокова позує в спокусливому сріблястому комбінезоні, який підкреслює всі принади на тілі артистки. Волосся в цей раз Анна випрямила і красиво уклала, а на її обличчі, як завжди, щільний шар макіяжу. Співачка позує в оточенні прикрашених новорічних ялинок і не дивиться в камеру.

Як відомо, у неділю, 16 грудня Анна Сєдокова святкує День народження. Сьогодні їй виповнюється 36 років. Але зірка не сумує і вже написала святковий пост на своїй сторінці в мережі. "Новорічний настрій вже практично скрізь і навіть незважаючи на те, що у мене ще немає ялинки, зате у мене є найголовніший подарунок у цьому році: це мої найкращі друзі! Спасибі @monicasablic, за цей неймовірний комбінезон твого дизайну і спасибі вам, мої любі друзі, що в цей день ви всі зі мною. Про все розповім трохи пізніше. Поки готуємося", - написала Анна в підписі до цього фото.

Шанувальники Сєдокової не залишилися байдужими і почали активно коментувати фотографію і вітати зірку з Днем народження.

"Дорога Аня, від душі вітаю вас з днем народження! Бажаю вам всього найкращого!", "З днем народження нереальна красуня Росії! Всіх благ тобі! Ти приклад для всіх жінок. На тебе приємно дивитися", "Краса", "Дуже круто виглядаєш", "Ань, ось коли співаєш в живу, манера співу більш груба, ніж на фанері", "Чарівна", "Аня, не треба псувати природну красу процедурами на обличчі. У тебе чудова зовнішність, не міняй нічого. В останній рік дуже помітно втручання", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Сєдокової.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".