Скандально відома українська співачка Ані Лорак в черговий раз потрапила до скандалу. На днях зірка, яка нині активно будує кар'єру в Росії, виступила на закритій вечірці в київському готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Про це свідчать фото і відео, що з'явилися у соціальній мережі Instagram.

Організатором корпоративу став український шоумен Дядя Жора. Він заодно виступив і в ролі ведучого. Його напарницею була Леся Никитюк.

На заході Лорак виступила у відвертій сріблястій сукні з паєтками. Ноги співачки оголював великий розріз на стегні. Вона виконала декілька власних композицій, зокрема "Зеркала", "Для тебя", "Серце", "Сон".

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

На тому ж корпоративі була помічена ще одна українська співачка, яка останнім часом виступає лише в Росії, Світлана Лобода. Лобода ж заспівала свою пісню "Суперзірка", з'явившись на святі в ультракороткому плаття чорного кольору.

Нагадаємо, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

"Знай.uа" писав про те, що Лорак була ошелешена градом незручних запитань від своїх фанатів. Фолловери почали задавати безліч цікавих для них питань і щодо шоу, і особистого характеру. Були і ті, хто розкритикував фото Лорак.

Також "Знай.uа" писав, що Лорак позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.