Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не змінила своїм принципам і опублікувала дуже відверте, якщо не сказати розпусне, фото. На знімку багатодітна мати Анна Сєдокова позує повністю голою, а груди видно майже цілком. На обличчі артистки яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала червоною помадою. На шиї співачки оригінальне кольє, а на очах сонцезахисні окуляри, волосся розпущене і спадає на спину. Пікантності цьому фото додає язик Сєдокової, який вона вивалила з рота.

У підписі до фотографії співачка написала: "Чому мені здається, що це фото тобі сподобається найбільше. Photo - улюблений @multikov. Hair - @elenaball19. MakeUp - @papuk_beauty. Style - @alena_tern. Язик - мій". Відзначимо, що це ж фото Анна Сєдокова поставила на аватарку своєї сторінки в Instagram.

Шанувальники не залишилися байдужі і почали активно обговорювати нове фото на сторінці Анни Сєдокової. Більшість фанатів пишуть артистці безліч компліментів, але є і хейтери, яким, як завжди, щось не подобається. Деякі з тих, хто прокоментував фото Сєдокової, порадили їй бути скромнішою. "Досить виставляти груди, Аня, я тебе поважаю звичайно, але вже це перебір", "Фотошоп конкретний, вона ніяка, взагалі стрьомна", "А в чому сенс фотки? У мене на шиї мідний дріт і зараз зжеру всю помаду. Якось то так? Груди бачу, і? ", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".