Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася виконанням пісні Григорія Лепса "Крыса-ревность", показавши шикарне відео. Так, артистка позувала у накидці з паєтками, блузці кольору металік і вінілових лосинах, вдало підкреслюючих довгі ноги.

"...в моєму серці "крыса-ревность" 🤦🏽‍♀️", - заінтригувала Лобода. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Вам так личить ця пісня!!!краще оригіналу 😍", "Не краще і не гірше оригіналу. Просто по-своєму. А індивідуальність-це завжди круто!", "Як завжди на вищому рівні 👏👏👏🌹🌹🌹", "Ви не просто співаєте пісні ,які ви проживаєте ...кожен рух ,емоція...Це бере за душу і довго не відпускає!!!!", "Пісня неперевершена!!!👑👑👑".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.