Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз попросити фанатів не лізти в її особисте життя, яким сама ж і інтригує. Так, артистка розсілася на шпагаті між двох тренажерів і почала висловлювати всі свої "думки вголос".

"Думки в голос для тих, хто зберіг почуття гумору.🤣 У мене вже немає слів..😂 ", - поділилася емоціями Волочкова. У фоловерів все ж залишилися слова для Анастасії: "Скільки можна повторювати одне і теж? У вас день бабака? Або пам'ять як у риби-коротка? Ми це вже знаємо! Може краще розкажете де Аріша?", "Присоска у неї в промежині?...чпок і ласти в строни", "967 серія😂", "Нічого собі вас несе 🤦🏻‍♀️ навіть вже сміятися якось незручно. Ви нормально почуваєтесь?", "Каблучку навіщо наділа в спортзал?🤣".

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.