Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно похвалився перед фанатами, що зміг потримати за груди українських красунь Тіну Кароль і Настю Каменських, знову взявся за свою "улюблену" справу.

Про це стало відомо завдяки новому сторіз в Instagram артиста.

Так, Потап зробив це і з Олегом Вінником. Варто зазначити той факт, що сам Олег Винник ще не відповів на такий жарт відомого продюсера.

Варто нагадати, що Настя Каменських, яка зараз виступає сольно під псевдонімом NK, часто вибирає для виходів у світ сексуальні вбрання, що підкреслюють всі принади її схудлою ідеальної фігури. На цей раз популярна українська співачка, яка не змогла стримати сліз під час останнього ефіру шоу "Х-Фактор", вразила шанувальників не тільки своєю емоційною поведінкою. Шанувальники співачки не залишили без уваги її яскравий образ і розкішний наряд. Настя вибрала сексуальну міні-сукню з глибоким декольте, яке підкреслювало розкішні груди співачки.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, знову порадував своїх фоловерів в Instagram. Знаменитість любить жартувати над колегами по шоу "Голос", особливо часто над Тіною Кароль. Так, артист виклав смішний кадр, на якому вхопився за груди співачки. Правда, картонні й тільки на фотографії.

"Тільки не треба писати , що це не пристойно ,у кожного свої ікони і своя релігія ! #голоскраїни", - пожартував Потап.

Нагадаємо, Декольте Каменських схвилювало "Х-Фактор" куди сильніше, ніж голос.

Як повідомляв Знай.uа Борис Апрель: як трансформувався зоряний воїн і чому в підсумку став Зіанджою.

Знай.uа писав, Потап поділився секретами виховання сина: рятує від оскаженілих фанатів.