Співачка Анастасія Іванова, більш відома під псевдонімом "Гречка" незабаром відвідає з концертом Україну – це буде вперше з того часу, як про неї заговорили соціальні мережі та ЗМІ. Що знає артистка про нашу державу та як ставиться до стосунків з РФ, адже вона уродженка саме цієї країни?

Гречка про Україну

Співачка Гречка

Взимку минулого року альбом Гречки "Зірки тільки вночі" швидко став мережевим хітом. Згодом її назвали "музичним відкриттям року", у липні Земфіра написала знамените "З Гречкою все дуже погано" і зробила Анастасії Іванової безцінну рекламу. На сьогодні Гречка випустила п'ять альбомів, в цілому це більше 30 авторських пісень.

Співачка Гречка

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

В одному зі останніх інтерв'ю Гречку попросили розповісти, які асоціації виникають, коли чує абревіатуру "СРСР":

"Ленін, Сталін, вся ця "дичина". Диктатори, які зіпсували життя кільком поколінням. Війна, масонське суспільство. Радянський Союз - це ... просто п**дец".

Співачка Гречка

Найбільше в Україні їй подобається саме наша мова: вона, на її думку, дуже милозвучна, особливо у піснях.

"Мені подобається, що Україна дуже відрізняється у виборі своїх голосів, так би мовити. Коли я була один раз в Україні, по радіо чула просто чарівні чоловічі голоси, у нас в Росії такого немає. Я знаю купу пісень українською, просто до ф*га, але я не знаю, як звуть їх виконавців і всього такого. Просто знаю, що вони є. І це круто", - зазначила артистка.

Співачка Гречка

Про конфлікт з Росією Гречка розповіла, що на її батьківщині не зрозуміти реальної ситуації, їй дуже прикро, що не до всіх дійшло, як усе насправді.

Співачка Гречка

Співачка Гречка

"Коли почався весь рух, я була ще волонтером, ми всім містом збирали подарунки для біженців, посилки для жителів Донбасу. Такі волонтерські рухи були в багатьох містах Росії. Нас часом навіть звільняли від школи, ми брали речі і записували все, як треба", - підсумувала артистка.

Дивіться: Вечірній Ургант. Гречка – "Люби мене люби"

Нагадаємо, Тодоренко показала фото після пологів. Як повідомляв "Знай.ua", Педан з Поляковою порівняли "харизми". Також "Знай.ua" писав, у Львові 12 грудня стартував тиждень допрем'єрних показів в Україні фільму "Секс і нічого особистого", де в ролях знялися улюбленці публіки: Роман Луцький, Наталія Мазур та Сергій Притула.