Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість присвятила собі коханій пісню і навіть зняла кліп. Таким чином артистка чомусь вирішила донести до хейтерів, яке у неї прекрасне життя, і що всі її дивні вчинки насправді обгрунтовані.

"«І нехай говорять....» Готую для вас новий кліп на мою пісню.😊🎶 Вся життя на пуантах.. І для мене це велике щастя і предмет гордості. Поки багато хто обговорюють, засуджують і пліткують про мене, я це життя живу щасливо і вільно...", - похвалилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз і відразу ж висміяли побачене: "все життя на пантах а не на пуантах.", "Друге підборіддя у балерини .. мда, щось пішло не так 😁😁😁", "Удар протидій.....Мій мозок зламався ...", "А груди куди поділися?", "А де жовтий костюм ?!?", "Ще кліп не вийшов, а вже нудить від нього...".

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артстка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.