Популярний український співак Олег Винник брав участь у новорічному шоу на телевізійному каналі "Україна", поставши перед своїми фанатами в абсолютно несподіваному образі. Запис цього новорічного шоу покажуть на каналі о 20:00, 31 грудня, повідомляє replyua.net.

Перед глядачами співак з'явиться у яскраво-червоному костюмі, пояснивши за лаштунками, що цей колір – символ багатства і успіху, тому вибір Олега припав саме на нього. Журналісти поцікавилися у Винника, сподівається він таким чином задобрити жовту свинку – символ наступного року, на що він відповів: "А чому б і ні? Я хочу, щоб наша країна була багатою і успішною, щоб нам ніхто не "підсовував свиню". Нехай наша Україна подібно молодому поросяті стрімко росте і розвивається"

До цього в київському Палаці спорту відбулася церемонія вручення музичної премії M1 Music Awards 2018, яка зібрала найвідоміших представників шоу-бізнесу. Винник отримав титул "Співак року". На радощах співак звернувся до своїх прихильників в Instagram прямо вранці на наступний день.

Одночасно зі словами подяки Олег виклав у своєму акаунті декілька фотографій, які демонструють отримання заповітної статуетки на сцені. Престижну церемонію Винник відвідав, вбравшись в червоний піджак, сорочку білого кольору, звичайні джинси і кеди.

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Примітно, що Олег Винник частенько викладається на своїй сторінці фото і відео зі своєю участю. Нещодавно він виклав фотографію, на якій оточений красивими усміхненими дівчатами. Знімок був зроблений за лаштунками шоу "Х-фактор". У підписі до фото співак закликає всіх дивитися новий випуск шоу, а дівчата, по всій видимості, є його учасниками.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українські телеканали мають намір здивувати телеглядачів у новорічну ніч.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Полякова на Новий рік віддала перевагу популярному співаку Олегу Виннику, а не свому чоловіку.

ТакожЗнай.uа" писав, що відомий український співак вирішив випробувати удачу і спробувати щастя з Настею Каменських.