Телеканал "1+1" відреагував на скандал, що розгорівся після того, як співачка-трансгендер Зианджи (раніше Борис Апрель) зробила незвичайну заяву на гумористичному номері у передачі "Ліга сміху" який належить "Студії Квартал 95".

Телеканал вибачився за "не зовсім коректну жарт". Про це стало ясно з Facebook телеканалу.

"Ми визнаємо, що жарт на тему ЛГБТ спільнот в останньому випуску "Ліги сміху" була не зовсім коректна. Ми поділяємо принципи і цінності толерантного суспільства і право кожного на гендерну самоідентифікацію", - йдеться у вибаченнях телеканалу "1+1".

Співачка-трансгендер Зианджи обурилася і звинуватила "Студії Квартал 95" в гомофобії і цькуванню.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Гомофобія і трансофобия в Україні знаходяться в самому розквіті сил! Тобі має бути за це соромно! Президент? Ні! Спасибі, наступний", - говорить Зианджа Зеленському.

У даній сцені в постері майбутнього з Зеленським і Дорофєєвої фільму "Я, ти, він, вона", поміняли слово "вона" на "він". Також окремо у даному випуску пожартували над операцією Зианджи по зміні статі. Роль співачки зіграв Сергій Казанін.

Реакція соцмереж розділилася: деякі підтримують співачку-трансгендера, деякі виступають на підтримку "Квартал 95".

"Не зовсім коректним"? Вам повинно бути соромно! Ви в наступному випуску вибачитися за свій вчинок! Не всі підписані на вас, не всі дізнаються, що вам соромно! Раз ви насупаете на ті ж граблі? Ганьба вам! Один з найбільших каналів в країні! Яка Європа з такими "телеканалами"? Ще було б непогано, вибачитися перед Зв." пише в коментарях Андрій Івась.

"Як по мені, гумористичне шоу - на то воно і є гумористичне, тобто все, що там сказано зі сцени - це жарт, а не акт агресії. Вже якщо бути справедливим і всі ті, хто борються за рівність і вважають жарти про лгбт недоречними і вимагаєте вибачень, тоді треба вимагати вибачень за кожен жарт про кожному, тобто, пожартували про політиків - вибачатися перед політиками, пожартували про президента - вибачатися перед президентом, пожартували про тещу - вибачатися перед тещею, і так далі. Чому ж про одних жартувати можна це норма, а інші відразу ображаються, роздмухують популізм про коректність і вимагають вибачень". - пише в коментарях Ігор Приставський .

Нагадаємо, Зианджа звинуватила Зеленського і "Квартал 95" у цькуванні: "майбутній президент" із середньовічним менталітетом

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Квартал 95 зганьбив відому співачку на всю Україну, такого скандалу вона йому не простить

Також "Знай.uа" писав про те, що ЛГБТ наркозалежні і роми: кого українці хочуть позбавити прав, шокуюча статистика