Після заяви Наталії Варлей про домагання Леоніда Гайдая на зйомках фільму "Кавказька полонянка" вдова знаменитого режисера опинилася в лікарні з підозрою на інсульт.

88-річну Ніну Гребешкова російські ЗМІ показали на лікарняному ліжку. Вона сказав, що потрапила на ліжко з-за травми ноги.

"Підвернула ногу, не підвернула. Чорт її знає. Ось бачите, нога нормальна. Думали, що інсульт, а інсульту немає. А остільки, оскільки мої донька, зять, внучка – вони божевільні. Ну, в тому плані, що бабуся, 88 років. Тут стоять такі палиці, і в них різні суміші, вколюють мені", - розповіла Гребешкова.

Перебування в хорошій палаті коштує п'ятдесят тисяч рублів.

Популярні новини зараз

Ні чим не погидують: в ухилянтів-боржників відбиратимуть останнє, в тому числі і особисті речі

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що актор Панін ледь не загинув разом з коханкою. Аварія сталася в Москві на вулиці Подвойського. Там зіткнулися два таксі, а потім них приєднався "Мерседес" з Паніним на пасажирському сидінні. За кермом авто з Паніним перебувала 36-річна Лія Скворцова. Актор назвав її своєю коханою. Також відомо, що Скворцова - сценарист фільму "Я повернувся", в якому Панін є не тільки актором, але й режисером.

Як повідомляв портал "Знай.ua", епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює залучати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 39-річна знаменитість часто радує своїх передплатників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня показала нове фото з відпочинку в Дубаї.
"Знай.uа" писав, що дружина російського футболіста Павла Мамаєва поділилася відео, на якому чоловік обіймається з коханкою. Запис зроблено в кафе, де Мамаєв і його друг форвард "Зеніту" Олександр Кокорін пізніше напали на чиновника і генерального директора наукового центру. Дружина футболіста Алана Мамаєва стверджує, що на відео - коханка чоловіка. Дівчину звуть Олександра Фоміна, їй 27 років, вона живе у Вільнюсі, у неї є дочка і власний магазин квітів.