У рімейку фільму "Жінка на війні" Бенедикта Эрлингссона головну роль зіграє Джоді Фостер, відома голлівудська актриса і режисер, дворазовий лауреат "Оскара". Фільм спільного виробництва Ісландії, Франції та України, висунутий Ісландією на "Оскар" цього року. Про це повідомляє The Deadline.

Світова прем'єра фільму проходила на Каннському кінофестивалі в програмі "Особливий погляд", де картину відзначили за саундтрек. В Україні фільм відкривав Одеський кінофестиваль, а потім був показаний в прокаті.

У центрі сюжету – Халла, вчителька музики і еко-активістка, яка бореться з корпораціями проти забруднення навколишнього середовища. Історія її боротьби набуває нового відтінку, коли стає відомо, що Халла може удочерити дівчинку з України.

Фостер розповіла, що фільм розчулив її до глибини душі.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Я рада, що втілю на екрані американське бачення це актуальною, прекрасній і надихає історії. Халла – воїн за планету, сильна жінка, яка ризикує всім, щоб вчинити правильно. Не без того, щоб по дорозі не помилитися", – цитує актрису Deadline.

Режисер планує перенести місце дії з Ісландії на американський Захід. Коли планується почати роботу над фільмом, поки невідомо.

Це буде перший фільм Фостер з "Фінансового монстра", картини 2016 року, головну роль в якому зіграли Джордж Клуні і Джулія Робертс. Рімейк "Жінки на війні" буде п'ятої режисерською роботою Джоді Фостер.

Раніше Знай.ua повідомляв, що про Ломаченка та Педрасу зняли мультфільм.

Також Знай.ua розповідав, що Студія "Квартал 95" опублікувала новий тизер до серіалу "Слуга народу", де вони заступилися за Євгена Кошового.

Нагадаємо, що дочка Кошового з "95 кварталу" облисіла, щоб повернути тата.

Крім цього Знай.ua писав раніше, що Приходько ошелешила виборчим бюлетенем, записавши Кошового в прем'єри.