Відома британська співачка Мелані Браун опинилася в лікарні з переломами двох ребер і серйозним пошкодженням руки. Вона розповіла передплатникам в своєму Instagram, що їй довелося пережити тригодинну операцію.

"... О, ця біль, моя рука вся в швах, і я намагаюся не рухатися, щоб зламані ребра зросталися", - написала жінка. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Учасниця Spice Girls не висвітлила передплатникам подробиці події, але супроводила запис хештегом #accidentshappen ("нещасні випадки відбуваються").

Через травми вона була змушена скасувати автограф-сесію, заплановану на сегодня у Нью-Йорку. Мел вибачилася перед фанатами і пообіцяла, що цей захід пройде пізніше.

Артистка подякувала хірургу та медсестрам, які про неї подбали, а ще висловила подяку вірним подругам-"перчинкам", які примчали у лікарню: Еммы Бантон, Джері Хорнер і Мел. А ось Вікторія Бекхем екс-колегу, схоже, не провідала.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

"Коли твої найкращі подружки приходять в лікарню з обнимашками, сміхом і масою любові, ааа, я люблю моїх spice girls, ура-ура …", - написала Мел Бі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно світ обрадувала офіційна новина про возз'єднання знаменитої групи Spice Girls. На сторінках всіх виконавиць, а також на офіційній сторінці в Instagram у Spice Girls з'явилося спільне фото чотирьох красунь. Днями група вперше вийшла в світ практично в повному складі. Дівчата відвідали ефір ранкової радіопрограми Heart, під час якого розповіли про своє довгоочікуване возз'єднання.

Як повідомляв портал "Знай.uа", легендарна поп-група Spice Girls возз'єдналася. "Перчинки" вже зняли кліп і збираються поїхати в масштабний тур по Великобританії.

"Знай.uа" писав, що днями британський дизайнер і екс-солістка групи Spice Girls Вікторія Бекхем показала фото з семирічною донькою. Крім того, в Stories вона похвалилася успіхами доньки.