Особиста помічниця королеви Єлизавети II Саманта Коен збирається покинути палац відразу після народження дитини принца Гаррі і Меган Маркл.

У світі вже давно ходять чутки про нестерпний характер герцогині Сассекської. Плинність кадрів з Кенсінгтонського палацу тільки підтверджує ці домисли. Слідом за Емі Перікл, яка несподівано перестала працювати з Меган місяць тому, посаду помічниці вирішила залишити і Саманта Коен. 50-річна жінка припинить свою роботу як тільки у Меган народиться первісток.

Меган Маркл

Варто відзначити, що Саманта не з боязкого десятка, і за свої зухвалі манери навіть отримала прізвисько "пантера". Багато років вона була однією з щирих помічників Єлизавети II та її особистим секретарем.

У 2016 році Саманта отримала титул командора Королівського Вікторіанського ордена. На початку 2018 року її познайомили з Меган Маркл, яку потрібно було "ввести" у світ суворих заборон та етикету.

Меган Маркл та принц Гаррі

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Спачатку передбачалося, що Коен лише на деякий час стане особистою асистенткою Меган, і повернеться до своїх обов'язків відразу після весілля. Але незабаром після цього принц Гаррі позбувся свого персонального помічника — Едвард Лейн Фокс попросив розрахунок після п'яти років роботи, — герцог і герцогиня Сассекські прохали Саманту залишитися і стати довіреною особою не тільки Меган, але і Гаррі.

"Відхід Саманти буде найбільшою втратою для герцога і герцогині Сассекських. У майбутньому Меган знадобиться заміна і, цілком можливо, на цей раз вибирати доведеться не з числа придворних і королівських службовців", - повідомив інсайдер.

Меган Маркл і принц Гаррі

Інсайдери також повідомляють, що помічниця Меган Меліса також вирішила звільнитися через півроку на престижній посаді. Причиною звільнення називають грубе поведінку Маркл з персоналом.

Нагадаємо, Принц Вільям не перестає жартувати над своєю дружиною Кейт Міддлтон.

Раніше Знай.ua повідомляв, в ефірі радіо BBC Radio 4 вийде комедійний мюзикл присвячений 37-річної Меган Маркл і 34-річному принцу Гаррі. Його назва - "Шостий у черзі на престол і я" (The Sixth in Line to Be King and I).

Також Знай.ua писав, інсайдери знову заявили про те, що королівської сім'ї коїться щось недобре і між її членами стався черговий конфлікт.