Актор Станіслав Боклан, справедливо вважається одним з найбільш затребуваних і високооплачуваних зірок театру і кіно в Україні, відкрито назвав Путіна сволотою, а його пропаганду – л**ном. Зірка не полізла за словом в кишеню на телепередачі у скандальної української журналістки Яніни Соколовської. Боклан заявив, що Путін – сволота, і нічого з цим не поробиш, Соколовська у свою чергу з цим погодилася. Тоді актор повторив свій вердикт. Він також розповів, що думає про російське телебачення і навіщо українцям його обов'язково дивитися.

Разом з тим, артист пригадав про те, що там, у ворожій Росії у нього залишилася рідня і багато друзів та колег. Деякі з них вважають і відкрито називають Станіслава "фашистом", однак завжди потрібно бути відкритими до діалогу і поважати чужу позицію. Він розповів, що періодично дивиться Ростб, але лише потім, щоб почути, що пропагандисти говорять про Україну. Услышенное там, Боклан коментує так:

"Я не відключив у себе російське телебачення. Я дивлюся його і мені треба слухати, що вони говорять про нас. Коли я вмикав, у мене відчуття таке, ніби квартира наповнюється г**ном, і я вже задихаюся ... Але там же рідня у нас. Там є актори, які відмовилися від спілкування зі мною. Є ті, хто називав мене фашистом, а також ті, хто розуміє, що відбувається", - заявив актор.

"Думаю, ми повинні знати, про що говорять там. Повинні знати, повинні бути готові до розмови. Не можна закритися і не бачити, що про нас говорять", - додає Станіслав Боклан. Аранее актор заявив, що війна, що проходить на Донбасі, стала вже звичною для українців, однак її необхідно зупинити, причому, як можна швидше і будь-яким способом.

Як раніше повідомляв Знай.ua, актор Станіслав Боклан офіційно звернувся до Путіна. Від таких слів агресора труситиме.

Як повідомляв портал "Знай.uа", журналістка Яніна Соколова в прямому ефірі на російському телебаченні принизила Росію, назвавши її облезлым ведмедем, якому гидко підійти. Аплодуємо стоячи!

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Раніше Яніна Соколова жорстко висміяла главу МЗС РФ Марія Захарова, інсценувавши для відео дзвінок їй.

"Маша, привіт! Дякуємо за сіль! Отримала, передала в команді кожному по пачці. Ось стоїть гример задоволена, радіє, спасибі! Духи? Я бачила, так, пробник "Ніна Річі" надіслала… Ти знаєш, я, напевно, перешлю тобі його назад від гріха подалі… Що? А, Героям Слава! Умничка, вивчила все, Лаврову привіт!" – нібито говорить журналістка Захарової по телефону.