Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу нове епатажне фото, на якому позує на сцені "Мінськ-Арени", під час концерту, який напередодні анонсувала. Артистка вийшла на сцену в зухвалому чорному вбранні, яке оголює деякі частини тіла, а в цілому підкреслює її ідеальну фігуру. А але ж тільки влітку зірка народила другу дочку, а нещодавно перенесла операцію на нирках. Але, як видно, швидко повернулася у форму і продовжує гастролювати.

Як видно на фото, Світлана Лобода позує на сцені в чорних латексних штанях, які мотузочками з'єднані з коротким топом, який більше нагадує бюстгальтер, але з об'ємними рукавами. Волосся артистки зібране ззаду у хвіст, але кілька пасом спадають на обличчя, яке, до речі, покрите щільним шаром макіяжу. На ногах артистки чорні босоніжки, а у вухах масивні сережки.

Лобода не підписала своє фото, але з анонсу напередодні та коментарів під фото, можна зробити висновок, що виступала вона в Мінську. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, а білоруські шанувальники дякують Світлану Лободу за грандіозний концерт, який вона у них влаштувала. Зазначимо, що раніше Світлана показала фотографії з підготовки до концерту, на яких вона позує в простому спортивному одягу на тлі монтажу сцени і декорацій перед її виступом.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.