На днях 37-річна стала героїнею шоу, яке організувала одна з соцмереж спільно з відомим телеканалом, центром "Насильству.ні" та міжнародною організацією "ООН-Жінки" в рамках акції "16 днів активних дій проти насильства щодо жінок".

Під час прямого ефіру зірка розповіла, що також пережила насильство від близької людини.

Ксенія Собчак

"Це було багато років тому. Я відпочивала на Заході зі своїм молодим чоловіком. У нас сталася сварка в машині, і він почав мене бити, — поділилася вона, — Я вибігла і стала стукати у двері. Мене пустила якась жінка. Після поліція приїхала сама, хоча я не дзвонила. Там закон влаштований таким чином, що не можна відкликати справу. Все виноситься на рівень держави. Є свідки, і немає дороги назад".

Собчак відзначила, що в Росії зазвичай не говорять про насильство:

"Це не є чимось глобальним у свідомості людей, тому вони рідше звертаються в поліцію. Вважається, що краще з гідністю переносити побої, замазувати синці і робити вигляд, що все добре".

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Ксенія хоче, щоб випадки домашнього насильства суворо припинялися.

"Момент підняття руки повинен бути червоною лінією, коли ти розумієш, що починається боротьба не зі своєю дружиною, а з державою", — заявляє Ксенія.

Нагадаємо, Міжнародний день боротьби за скасування рабства 2 грудня: історія і значення дати

Щорічно 2 грудня багато країн світу відзначають Міжнародний день боротьби за скасування рабства (International Day for the Abolition of Slavery). Він пов'язаний з датою прийняття Генеральною Асамблеєю ООН Конвенції про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами (резолюція 317 (IV) від 2 грудня 1949 року).

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Зірка "Кавказької полонянки" заявила про домагання: "він кидався на мене, доводилося замикатися на ключ"

Також Знай.uа" писав про те, що Виснажена Анджеліна Джолі розповіла про сексуальне насильство в сім'ї: що сталося