Поки представники європейського важкого металу бадьоро матюкаються в адресу Росії, представники діаметрально протилежного стилю з самої Росії розмірковують над ідеєю участі в новорічних “Блакитних вогниках”. Ідея на перший погляд екстравагантна, але, тим не менш, вона виходить не від самих реперів, а якраз-таки від представників влади. Зокрема, голова комітету Державної думи по фізичній культурі, спорту, туризму і у справах молоді Михайло Дегтярьов запропонував російським реперам, які нещодавно брали участь у зустрічі в Держдумі, внести, так би мовити, свіжий струмінь у звичну атмосферу традиційних російських новорічних шоу, що рік за роком демонструють глядачам одні і ті ж "рідні" особи, поки у Києві знімають кліпи світові зірки.

Пропозиція ця, що характерно, з'явилася у Дегтярьова після заяви одного з реперів, Роми Жигана, про те, що аудиторія міцно укорінених у “Блакитних вогниках” артистів вже давно поступається за кількістю аудиторії реп-виконавців.
“Я не думаю, що хтось із цієї півнячої кодли зараз готовий зібрати 35 тисяч чоловік, в "Олімпійському", який-небудь там Кіркоров, Моїсеєв” - заявив репер, що вже встиг, на кшталт засновників цього музичного стилю, “відмотати термін”.

Саме це, судячи з усього, і наштовхнуло Михайла Дегтярьова на блискучу ідею. "Тому у мене народилася пропозиція як у голови комітету: напишу листа Костянтину Ернсту, Добродееву, у всі великі телерадіокомпанії з пропозицією у всіх так званих, не будемо називати колір, вогниках, дати час талановитим реп-виконавцям. Показати країні вашу творчість", - запропонував він рэперам.

Тобто, якщо дивитися в суть питання, Михайло Дегтярьов широким дружнім жестом запросив реперів приєднатися до тих, кого ці репери тільки що охрестили “півнячої кодлой”. І мабуть, цю суть вловили деякі виконавці. Наприклад, репер Птаха, який відразу відмовився від участі в подібному проекті.

Ідея Дегтярьова цілком може знайти відгук як серед самих реперів, (чия аудиторія, помітимо, суттєво зменшилася останнім часом), так і серед керівництва російських телеканалів. У цьому випадку експеримент може вийти забавним, враховуючи схильність багатьох російських реперів до тюремно-кримінальної лірики і декларовану несумісність з представниками ЛГБТ, особливо настільки яскраво вираженими, як той же Борис Моїсеєв. З іншого боку, хто знає “загадкову російську душу” - можливо, спрацює тяжіння протилежностей?

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, наречені деяких реперів не завжди користуються одягом

Як раніше повідомляв "Знай.иа" названо Топ-10 пісень цього року

Також Знай.иа" писав, за що не люблять Росію