Всесвітньо відомий голлівудський комік Кевін Харт не вестиме церемонію вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар" в 2019 році.

Про це повідомляють американські ЗМІ з посиланням на коментар актора.

Комік зазначає, що причиною для відмови він вважає свої різкі висловлювання на адресу ЛГБТ-спільноти, які він робив у минулому.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Я не хочу відволікати увагу в ніч, яку повинні відсвяткувати багато дивовижні і талановиті актори. ... Я вибачаюся за те, що завдав болю людям. Я розвиваюся і хочу продовжувати робити це. Моя мета - об'єднати людей, а не віддаляти їх один від одного", - написав Харт в Twitter.

Окрім того актор висловив подяку кіноакадемії і надію, що це був не останній шанс для нього взяти участь в церемонії нагородження "Оскар".

Нагадаємо, журнал Forbes склав список найбагатших акторів року комедійного жанру. Перше місце, як і рік тому, зайняв американець Кевін Харт.

Як повідомляє Variety, за минулий рік 37-річний комік заробив 87,5 млн доларів. Левову частку заробітку йому принесли фільми "Центральна розвідка" та "Секрети домашніх тварин". Крім того, Харту непогано заплатили за стендап-виступи та рекламні контракти.

Раніше Знай.uа писав про те, що звання “Краща акторка року” отримала американська співачка Леді Гага за роль у фільмі “Зірка народилася”. Вона зіграла в парі з Бредлі Купером, який також став режисером стрічки.

Леді Гага

Так високо її роботу оцінила Національна рада кінокритиків США, пише CNN.

“Співачка Леді Гага стала найкращою актрисою за головну роль у фільмі "Зірка народилася", в якому зіграла з актѐром Бредлі Купером, який одночасно став режисером стрічки ", - йдеться в повідомленні Національної ради кінокритиків США.

Також Знай.uа повідомляв, що церемонію вручення почесних нагород Governors Awards за заслуги в кінематографі скоротять через масштабні пожежі в Каліфорнії, які завдали багатомільйонної шкоди та забрали кілька десятків життів.