Лідер британського панк-гурту Buzzcocks Піт Шеллі помер у віці 63 років. Співака і гітариста підкосив серцевий напад 6 грудня о Естонії, де він жив останні роки.

"Музика Піта надихала багато поколінь музикантів протягом всієї його кар'єри, яка тривала п'ять десятиліть", - йдеться в заяві групи Buzzcocks.

Гурт Buzzcocks був заснований Пітом Шеллі і Говардом Девото в англійському Болтоні в 1976 році і поряд з Sex Pistols і The Clash став одним з лідерів і символів британського панк-року.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

За свою кар'єру Buzzcocks випустили дев'ять студійних альбомів. Піт Шеллі також записав шість сольних платівок, остання з яких вийшла в 2016 році.

Дискографія гурту:

Another Music in a Different Kitchen (1978)

Love Bites (1978)

A Different Kind of Tension (1979)

Trade Test Transmissions (1993)

All Set (1996)

Modern (1999)

Buzzcocks (2003)

Flat-Pack Philosophy (2006)

Дивіться: BUZZCOCKS - Ever Fallen In Love

Нагадаємо, відомий російський співак і музикант, який був популярним у 90-ті, Олександр Розенбаум летів в літаку Москва – Сімферополь, коли йому довелося згадати навички першої медичної допомоги і надати таку допомогу пасажирці літака, яка летіла з ним одним рейсом. Як повідомляв "Знай.ua", бразильські вчені повідомляють про унікальний випадок народження дитини. Також "Знай.ua" писав, медики виявили вогнище страшної пандемії в Європі.