Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 39-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня показала нове фото з відпочинку в Дубаї.

Так, на знімку, який з'явився в акаунті моделі, вона позує сидячи на колінах на піску пляжу. На ній роздільний кораловий купальник-бікіні, а в руках Боня тримає тарілку зі шматком червоного торта. На руці моделі масивний годинник, а на шиї величезний кулон. Вікторія не дивиться в камеру, її погляд прикутий до тарілки з десертом. У підписі до фотографії модель розповідає, що не змогла втриматися від ласоців, відпочиваючи в Дубаї, але на фотографії стоїть геолокація Монако.

"Зізнаюся вам чесно, я виключила солодощі зі свого раціону останнім часом... Але поки була в Дублі, не змогла сказати ні єдиного десерту, за який готова бігати по годині в залі, на біговій доріжці. Я люблю торт "червоний вельвет". Пробували? У вас який улюблений десерт, а?", - підписала фотографію Вікторія Боня.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося і вони засипають її компліментами, але більшість все ж критикує 39-річну жінку за такі відверті фотографії.

"Класний шматочок", "Дуже подобається фото, засмага шикарна", "Віка, а ти сама-то вмієш готувати", "Щось на передачі у Малахова по тобі не скажеш, що в солодощах відмовляєш собі", "Вікторія, а груди у вас свої?", "Шикарно виглядаєш", "Сексі", "Яка сексуальна киця", "Лєна Міро пише, що ви в Дубай трах*тися за гроші літаєте", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Нагадаємо, принижена розкритими фактами множинних зрад, дружина футболіста Павла Мамаєва продовжує розказувати про його коханок. Після того, як обдурена жінка дізналася, що чоловік за її спиною зустрічався з господинею квіткового магазину Олександрою Фоміною, Алана розсекретила і другу його коханку - зірку скандально відомого реаліті-шоу "Дом-2" Вікторію Боню.

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії. Цим заповітним бажанням виявився переїзд в іншу країну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.