Актриса популярної комедійної програми "Дизель Шоу" Вікторія Булітко здивувала новим образом на зйомках "Дизель ранку".

Дизель шоу

Відповідне фото були опубліковані на сторінці програми у Instagram.

Булітко кардинально змінила імідж, перевтілившись у ефектну білявку.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

За словами актриса, зміна кольору волосся - це зміна настрою, бажання чогось нового. Для неї зміна кольору стала початком життя "з нуля".

Уважні фанати давно помітили, що на сцені і в серіалах актриса випробувала на собі усі можливі образи, зачіски і відтінки. Але в повсякденному житті завжди залишалася вірною мідно-русявого кольору волосся. Однак тепер вона - ефектна блондинка з легким рожевим відтінком.

"Я люблю змінюватися! Та й зараз, перед новими концертами, є можливість придивитися до себе, подумати, якою хочеться бути. Взагалі, я в яскраво-рудий пофарбуватися хотіла! Але PR-директор чомусь злякалася. Порадилися з майстром, він запропонував спробувати ... блонд, адже блондинкою в житті я ще ніколи не була ", - розповіла зірка.

Нагадаємо, актрису "Дизель шоу" Марину Поплавську, яка загинула, посмертно нагородили орденом "За заслуги" III ступеня.

Марина Поплавська

Нагороду присудили "за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю", йдеться в указі президента Петра Порошенка № 404/2018.

Раніше Знай.uа писав про те, що кілька днів тому один з авторів і виконавців популярного в Україні комедійного проекту "Дизель шоу" Євген Гашенко виклав у своєму Instagram кумедне відео.

"Дизель шоу"

Вперше після трагедії, що трапилася з Мариною Поплавської, пост шоумена має гумористичний підтекст.

Також Знай.uа повідомляв, що постраждала в фатальної аварії з Мариною Поплавською зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко виклала в мережу фото, що розчулило Україну до сліз.