Слова пісні "Плакала" гурту Kazka напам'ять знає, певно, вже більша частина українців. У чому популярність хіта та який насправді сенс закладено у тексті?

Пояснити це вирішив відомий український поет Сергій Локшин, автор славнозвісної композиції. На його думку, цікавість глядачів виникла після того, як "Плакала" набрала в загальному рекордних для Youtube 100 мільйонів кліків, в середньому за два місяці – 61 мільйон.

Хіт "Плакала" від Kazka: у чому секрет популярності?

Kazka, український гурт

Локшин зазначив, що сама історія пісні дуже гостра, вона викликає асоціації та емоції практично у кожного, хто хоча б раз почув. Це переживання двох жінок - юної дівчини і її молодої мами після розставання з коханими, які не виправдали надій. Однак, коли сльози висохли - героїні вирішили почати все спочатку.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Kazka, український гурт

Для них одразу день засяяв новими смислами і розцвіла фіалка - символ нового. Локшин перерахував найрізноманітніші ідеї слухачів, які намагалися вгадати, про що пісня "Плакала".

Kazka, український гурт

Kazka, український гурт

Найнесподіванішим для нього стало трактування, що композиція про домашнє насильство, а фіалка - синяк. Автор підкреслив, що насильство, звичайно, є, але воно на рівні емоцій.

Kazka, український гурт

Також Локшин зазначив, що тексти пісень повинні бути гострими і чуттєвими історіями і - як міні-фільми - розкривати переживання цікавих складних героїв. Такою він вважає також пісню "Танці" з альбому "Карма".

Kazka, український гурт

Kazka

Дивіться: "Плакала" (Kazka)

Нагадаємо, вчені розкритикували хіт гурту Kazka.Як повідомляв "Знай.ua", відомий український гурт Kazka , який нещодавно спростував чутки про виступи на російській сцені, "дистанційно" нагороджено так званою "Золотою Сиреною" на премії "Вища Ліга" в російській столиці. Також "Знай.ua" писав, гурт Kazka попередив фанатів про цинічну брехню.