Популярна барбадоська співачка Ріанна дуже любить епатувати публіку. Так, на своїй сторінці Instagram знаменитість показала рекламну кампанію власного бренду нижньої білизни Savage X і приміряла дуже сексуальний образ. Артистка позувала в прозорій білизні, вкритій квітами, доповнивши вбрання екзотичним вінком, сережками-кільцями, пікантними панчохами і туфлями-човниками. До речі, нову колекцію можна буде приміряти на себе вже з 5 грудня.

За 19 годин кадр набрав майже 3,3 млн. лайків. Фолловери залишилися просто в захваті від незвичайної колекції і тіла Ріанни, заваливши її компліментами. Були і ті, хто звинуватив співачку в дуже помітному фотошопі, адже її руки виглядають неприродно тонкими, а ноги -набагато довшими, ніж у реальному житті.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ріанна тепер не тільки співає пісні, а ще й зарекомендувала себе як чудовий дизайнер одягу. Красуня почуває себе впевнено в будь-якій вазі і часто демонструє свої принади на камеру.

Також Ріанна показала нову обкладинку культового глянцю Vogue Великобританія за вересень. Фотосесія вийшла дуже незвичайною, і здається, артистка повернула в моду брови-ниточки.

А ще Ріанна показала рекламну кампанію власного бренду нижньої білизни Savage X, в якому приміряла на собі сексуальний образ. Артистка позувала в ніжному мереживному боді, сидячи в мильноній бульці.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Показати ще