Анна Сєдокова – співачка і актриса, яка пройшла шлях від простої дівчинки до яскравої зірки. На її шляху були і тріумфи, і фіаско, і злети, і падіння, рівно, як і перемоги в музичних конкурсах і трагічні романи. Її біографія цікава, перш за все, цієї нестабільністю успіху: як тільки вона піднімалася на верхівку, боляче з неї падала... і падає до сих пір! Проте, популярність Седокова не втрачає і зараз тримається на гребені як відома інстаграм-діва, вокалістка, актриса, телеведуча і просто зірка.

Аня Сєдокова в житті

Зріст, вага, параметри фігури

Справжнє ім'я співачки: Анна Сєдокова. По батькові: Володимирівна. З'явилася на світ 16-го грудня 1982 го року. А значить, по Зодіаку українська красуня – Стрілець. Вогняний експресивний знак, який відрізняється легкістю, силою і добротою.

Анна завжди могла похвалитися шикарною фігурою з практично ідеальними параметрами. І тепер, в 35 років – вона просто розкішна. Хоча зараз вже при зрості 170 сантиметрів її вага все-таки скаче: від 57-и кілограмів до 60-и з гаком. А увійшла Аня на зірковий Олімп зі справжніми завидними модельними параметрами 90-60-88 з вагою в 50 кілограмів. Проте Анна не турбується про те, що вже не така струнка, як в молодості. Вона стверджує, що рівнятися на худобу нікому не варто, адже у кожного – своя індивідуальна конституція. Головне, щоб все було гармонійно. В якій би Аня не була вазі, навіть лише наявність крихітного купальника на її фігурі не зможе видати хоч якихось недоліків в ній – гармонія ідеальна!

Звичайно, найбільше громадськість цікавлять її груди. Навіть на початку кар'єри Сєдокова відрізнялася досить пишним бюстом на тлі «скромних» параметрів фігури. Якщо на найперших фото зірки під час перебування в «Віагрі» можна розглянути максимум другий-третій розмір грудей, то зараз у неї цілий 5-й. Що ж, насправді разом з вагою у жінки збільшуються і груди. Але не виключено, що для такого значного результату Анна вдавалася і до допомоги пластики, адже п'ятірка – це все-таки не жарти.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

А ось із кольором волосся Сєдокова практично не експериментує, в основному дотримуючись свого натурального темно-русявого кольору.

Аня Сєдокова: фігура

Сім'я

Анна народилася в Києві, але ще до народження з її життям пов'язана драматична історія. Її батьки зустрілися і закохалися один в одного в Томську, їхньому рідному місті. Але сім'ї коханих були настільки проти їхнього союзу, шлюбу і дітей, що молодятам навіть довелося бігти від рідні куди подалі. Банально, через соціальної нерівності. Сім'я Володимира була проти його стосунків з дівчиною із не надто заможної родини, вважаючи її йому нерівнею. Батьки тата Анни були професорами, що в Радянському Союзі вважалося дуже престижним і добре матеріально заохочувалося державою. А ось батьки мами Сєдокової були «простими» людьми: бабуся працювала рентгенологом, а дідусь - фотографом.

Так вони переїхали до Києва, де незабаром у них народився син, а потім і прекрасна дочка. На жаль, це не врятувало шлюб від сварок. Коли Анні було всього 5 років, тато пішов з родини.

Мамі ж було важко справлятися з дітьми одній і працювати, тому вона віддала їх на виховання до бабусі. Так сталося, що Аню передавали з рук в руки: якийсь час вона жила з бабусею, потім з татом, потім в кінці кінців знову з мамою. У підсумку так зв'язки з батьком у неї і обірвалися: роками вона нічого про нього не знала. Тільки одного разу він спробував зв'язатися з нею, написавши листа на електронну пошту, коли вона вже була знаменита – на що Аня з образи нічим не відповіла. А вже в 2010-му році дізналася про трагічну загибель батька.

Дитинство Анни Сєдокової не тільки з цих причин не можна назвати безхмарним. Батько ніяк не допомагав дітям, навіть не виплачував аліменти: і дочка, і син повністю перебували на утриманні у матері, вчительки музики та англійської мови. Ви самі знаєте, яку зарплату у нас і до цього дня отримують вчителі, а в 90-і й поготів. Так Світлані Георгіївні доводилося підробляти, даючи приватні уроки мало не цілодобово.

Аня Сєдокова в дитинстві

Біографія

Виросла Анна Сєдокова в Києві не в найбільш благополучному районі столиці – на Воскресенці.

Ще до того, як піти в загальноосвітню школу, почала займатися танцями і музикою. Так в ранньому дитинстві вона стала солісткою народного вокально-танцювального колективу «Світанок» – вже з самих ранніх років виходила на сцену разом з відомим в своїй ніші ансамблем. Крім того, «Світанок» мав міжнародну популярність. Так що ще дитиною Аня об'їздила з гастролями півсвіту.

Паралельно з цим вона вчилася в музичній школі по класу фортепіано, яку закінчила на відмінно. Рівно також, як і звичайну - із золотою медаллю.

При цьому Сєдокова в силу поганого матеріального становища сім'ї вже з 15-и років працювала. В юності їй пощастило, що вона жила в столиці, і тут видна дівчина з гарною фігурою може підробляти моделлю, а не двірником, як те доводилося Вірі Брежнєвій. Також вона примудрялася влаштуватися ведучою заходів у різні клуби.

Після отримання атестата зрілості Анна віднесла його до Київського Національного Університету Культури і Мистецтва на спеціальність «диктор телебачення і радіо». І тут в результаті отримала червоний диплом!

Аня Сєдокова в юності

Кар'єра

Уже будучи студенткою, Сєдокова працювала, власне, телеведучою. Спочатку це була програма «O-TV Models» на українському музканалі «O-TV». Потім вона стала і радіоведучою в проекті «Дівич-вечір» на радіостанції «Super-Nova». А трохи пізніше дісталася і до національного «Нового каналу». Там разом з тепер уже відомим телеведучим Максимом Неліпою вона вела рейтингове шоу «Підйом».

Тоді вже в 1999-му Анна з'явилася в кліпі на пісню «Зачекай» групи «Танок На Майдані Конго».

Але, звичайно, по-справжньому знаменитою Аня стала, коли Костянтин Меладзе взяв її в «Віагру». Це теж сталося для дівчини нелегко. Тому що вперше вона прийшла на кастинг в «Віагру» в 2000-му році. Її вибрали з сотень бажаючих, але врешті-решт продюсери вирішили, що 17-річна дівчина ще дуже юна для того, щоб співати в настільки сексуально-провокаційному колективі.

Але все одно Ані вдалося потрапити в цю популярну групу вже через 2 роки - на початку 2002-го. Тоді з дуетного колективу вирішили зробити тріо – і продюсери, в першу чергу, згадали про неймовірну київську красуню, яка, звичайно, встигла вже подорослішати. У цей момент групу покинула Надя Грановська, яка, власне, спочатку і відповідала в групі за вибухову сексуальність. Тому творцями гурту було вирішено вийти з новим складом вже в потрійному «еквіваленті». Адже Меладзе вважав, що неймовірну сексуальність Грановської важко замінити однією дівчиною.

Аня Сєдокова у "Підйомі"

До своєї прем'єри в «Віагрі» Аня знялася в культовому лірично-драматичному кліпі Валерія Меладзе на пісню «Я не могу без тебя».

У дебютному Аніному віагрянскому кліпі під назвою «Стоп Стоп Стоп» вона співала і танцювала разом з Тетяною Найник і Альоною Вінницькою. Це був складний час закулісних інтриг, скандалів і пертурбацій в «Віагрі». Так, після народження дитини Надя Грановська опинилася в поганій фінансовій ситуації через те, що чоловік, заради якого вона покинула групу, кинув її. Звичайно, у неї не було іншого виходу, крім як повернутися на роботу. Вона «попросилася» до Меладзе назад, і той прийняв свою улюбленицю. Це був єдиний випадок, коли двері в «Віагру» спрацювали на вхід-вихід не один раз. Іншим дівчатам Костянтин зради не прощав. І до цього дня він стверджує, що Надя може повертатися в «Віагру» скільки побажає, тому що вважає, що «Віагра» – це і є Грановська.

Уже в наступному кліпі «Good morning, папа!» «Віагра» єдиний раз постала в складі квартету. Продюсерам такий склад не здався ефектним і допустимим. Тому всередині колективу, як розповідали самі учасниці вже після, почалися не дуже чесні гри. Але в той же час безпосередньо продюсери не хотіли звільняти дівчат – це не було допустимо за контрактом. Так, спочатку шляхом створення неможливих для роботи умов з «Віагри» витіснили Тетяну Найник. А потім і Альону Вінницьку, яка спочатку вважалася фронтвумен в групі. Тоді озвучена була причина початку її сольної кар'єри, але насправді, як через роки розповіла Альона, продюсери повелися з нею теж досить недобре. Замість цих дівчат вони покликали Віру Брежнєву, яку давно вже тримали на прикметі.

Проте, мета була досягнута, і «Віагра» знову стала групою мрії не тільки для її творців, а й для мільйонів чоловіків на пострадянському просторі. Це був золотий склад співочої групи, який до сих пір на думку журналістів і глядачів, ніхто не зміг переплюнути за рівнем сексуальної харизми і потрапляння в чоловічі серця. А вироблений тоді формат складу залишився незмінним назавжди: біленька, темненька і шатенка.

Кліпи «Убей мою подругу», «Не оставляй меня, любимый!», а також дуетні з Валерієм Меладзе – «Океан и три реки» і «Притяженья больше нет». Саме під час перебування Сєдокової тріо досягло найвищого піку своєї популярності: перші рядки хіт-парадів, золоті диски і безліч концертів з повними залами. Аня була не тільки виконавицею, а й хореографом-постановником, а також займалася режисурою виступів.

Аня Сєдокова: "Віагра"

За цей час Сєдокова перетворилася в справжню дівчину з обкладинки. Глянцеві журнали просто шикувалися до неї в чергу за фотосесіями. А «Playboy» навіть як виняток саме для неї дозволив на своїх сторінках зйомку без повного оголення. Логічно, що найбільш завидні женихи України і Росії почали боротися за її серце і тіло, а може, тільки за тіло.

Анна серед усіх вибрала любов – Валентина Белькевича, українського футболіста. Так, вже в 2004-му році, несподівано дізнавшись про вагітність, їй довелося покинути групу.

Після народження дочки Сєдокова намагається співати сольно. Випускає декілька кліпів, але без особливих успіхів. Так склалося, що і сімейне життя у Сєдокової теж не склалося, але Меладзе відмовив повернутися їй в улюблену групу.

У 2006-му вона все-таки своїми силами повертається на сцену. Вперше після затишшя з'являється з піснею «Моє серце» на «П'ять зірок», сочинському музфестивалі. Там вона завойовує нагороду «Приз глядацьких симпатій». Проте Меладзе їй не те що не допомагає, а навіть спричиняє сильну кулуарну протидію на естраді. Так як вважає, що через її вихід з групи, «Віагра» зазнала великих фінансових втрат. Але Сєдокова не здається і стійко тримається в закулісних і медіавійнах, відстоюючи своє право на творчу незалежність.

Хоч сольна кар'єра і не дуже ладиться, вона добре освоюється на телебаченні. Так Аня стає телеведучою, в деяких шоу бере участь як зірка.

Уже в фіналі 2006-го року «Моє серце» отримує нагороду на українській «Пісні року». Після цього Сєдоковій вдалося укласти контракт з лейблом «REAL Records».

2007 починається виходом кліпу «Найкраща дівчинка», який активно ротується на українських телеканалах. Але знайти популярність це Ані не допомогло. Так її сольна кар'єра стихла, фінансові справи розладналися і вона, залишивши дитину на маму, вирушила до Москви шукати кращого життя.

У 2008-му році знову засвітитись і закріпитись в російському шоу-бізнесі Сєдоковій допомагає участь в шоу «Льодовиковий період 2». Її партнер з «льодовикових» танців – знаменитий фігурист Андрій Хвалько. Вона проходила кастинг в цей проект як мало кому відома дівчина з 5-го складу «Віагри», але вийшла з нього як самостійний митець з пізнаваним ім'ям.

Аня Сєдокова: фотосесія

Тепер Ані вдається стати ведучою на «Первом канале» – її запрошують в «Король рингу». А також згадують і на Батьківщині: в Києві Сєдокова веде «Телезірка – суперзірка».

Уже на початку осені 2008-го у Ані з'являється фінансова можливість зайнятися музичною кар'єрою – так дівчина знімає новий кліп – «Привыкаю».

Паралельно вона починає з'являтися на екранах в якості актриси. Вперше грає в епізодах телесеріалу під назвою «Сила тяжіння».

Підсумки 2008-го року стали проривом для Сєдокової як для самостійної зірки. Вона визнана найсексуальнішою телеведучою Росії за версією «ТОП 10 SEXY». А також найстильнішою українською ведучою за версією «ELLE Style Awards». А ще за «Привыкаю» отримує нагороду конкурсу «Нові пісні про головне».

Уже в березні 2009-го Сєдокова стає учасницею телешоу «Дві зірки» на московському «Первом канале». Там вона виступає разом з Вадимом Галигіним.

Влітку Аня випускає пісню «Драма» (перша назва – «Селяви»). Ця пісня була написана самою Сєдоковою у співавторстві з українським продюсером Дмитром Клімашенком. Тема пісні розкриває гомосексуальні стосунки: Анна присвятила її другові, який важко переживав свій розрив з бойфрендом.

Співачка не зупиняється на досягнутому і вже в жовтні цього ж року презентує знамениту дуетну пісню «Холодное сердце». Їм разом з Джіганом вона принесла багато нагород.

Далі Сєдокова знімається в кінокартині «Москва. RU».

У 2010-му вона дещо змінює амплуа і перекваліфікується. Так представляє на суд громадськості свій письменницький твір – «Искусство соблазнения».

Слідом за ним – 2 кліпи на вже відомі пісні «Драма» і «Холодное сердце».

Також Сєдокова починає шліфувати свій акторський талант, вступаючи до західноголлівудської студії Скотта Седіт.

Восени Анна повертається на вітчизняне телебачення, беручи участь в дуеті з Віктором Логіновим («Щасливі разом») в проекті «Зірка + Зірка».

Трохи пізніше Сєдокова запускає турне по всім пострадянським країнам, давши йому старт в столичному російському клубі «Pacha».

До цього часу її активна творча діяльність призводить до налагодження відносин з Костянтином Меладзе, адже продюсер поважає пробивну самостійність у творчості. В кінці 2010-го року Сєдокова з задоволенням бере участь в грандіозному концерті, присвяченому 10-річчю «Віагри». Продюсери постаралися зібрати всіх видних колишніх солісток групи. Крім пісень «Віагри», які були записані під час перебування Седокової, Меладзе просить виконати Аню і кілька її власних пісень. Журналісти відзначили, що глядачі сприйняли появу Сєдокової на сцені з неймовірним теплом. Деякі таблоїди написали, що неймовірний вибух овацій з її появою в залі створив враження, що всі зібралися саме для того, щоб побачити Сєдокову.

В кінці року Сєдокова презентує кліп «Ревнощі», в якому оспівує одностатеве кохання, але вже в жіночому варіанті. Громадськості відео здалося занадто відвертим, і в ефір воно вийшло вже в цензурованому полегшеному варіанті. В цьому ж році Аня встигає зняти нову версію пісні «Звикаю» разом з реперами з групи «Карати».

Паралельно весь цей рік Сєдокова працює над головною роллю в романтичній комедії «Вагітний». Її колегою по фільму став знаменитий актор Дмитро Дюжев.

2011-й рік для Сєдокової ознаменувався, перш за все, роботою на українському телебаченні: вона продовжує працювати в «Зірка + Зірка», а також веде нову програму на ICTV під назвою «Жіноча логіка».

У червні дівчина представляє пісню «Love U». Уникаючи ротації на радіо і ТБ, публікує її для вільного користування на своєму офіційному сайті.

У вересні цього року в кінотеатрах показують «Вагітний», до якого Аня також презентує авторський саундтрек і кліп – «Космос». Також восени на російські екрани виходить версія міжнародної реаліті-програми «Проект Подіум».

У 2012-му Сєдокова випускає три кліпи: «Такси», «Что я наделала?», «Небезопасно».

Аня Сєдокова: дзеркальне селфі

У 2013-му доля закидає Сєдокову на казахське телебачення. Тут вона веде реаліті «Седьмая расса», в якому екстрасенси країни борються за звання кращого.

У 2014-му Анну як сольну виконавицю чекає справжнє визнання – за кліп «Між нами кайф» вона отримує статуетку «RU TV». А також стає одним із наставників грандіозного проекту «Хочу до Меладзе». Слід зауважити, що її група дійшла до фіналу і навіть зайняла друге місце.

2015-й ознаменувався виходом пісні і кліпу «Тише» від приголомшливого дуету Монатік і Сєдокова.

У 2016-му виходить перший сольний альбом Сєдокової під назвою «Личное». Практично всі пісні вона написала сама, використовуючи для цього цитати зі своїх щоденників. А власне альбом співачка присвятила своєму батькові та іншим чоловікам, які її кинули. Платівка в одну мить стала лідером в «ITunes». А кліп «Пока, милый» приносить Сєдаковій премію «RU TV». Але це не всі нагороди того відео: також воно удостоїлося звання «Лучшее Fashion-відео» на конкурсі «Fashion People Awards».

2017-й - Сєдокова випускає live-альбом під назвою «Настоящее», до якого увійшли старі та нові треки співачки в живому виконанні.

Уже в листопаді цього року Сєдокова випускає оригінальну платівку «На воле». Аня – автор усіх текстів до пісень, а музику написала в співавторстві зі знаменитими композиторами. Один з кліпів до пісень цього альбому, «Увлечение», набув просто приголомшливого успіху. Його відзначили навіть такі авторитетні міжнародні видання як «Daily Mail» і «The Sun».

Які свіжі новинки від співачки радують нас в нинішньому році? Навесні 2018-го Сєдокова випускає сингл «Ни слова о нем», який миттєво очолює чарти. Пізніше вона отримує нагороду «Fashion People Awards» за кліп на одну з його пісень – «Не твоя вина». А восени нинішнього року вона випустила дуже провокаційне відео на пісню «Шантарам», відвертість якого також намагалися піддати цензурі.

Незважаючи на всі ці нагороди, до сих пір мало хто вважає Анну Сєдокову повноцінною співачкою і автором пісень: все більше ратують, що в її успіхах винна красива еротична картинка. Як би там не було, Анна Сєдокова насправді «зробила себе сама». У неї ніколи не було продюсерів, а всі багаті чоловіки не допомагали, а залишали на вулиці з дітьми на руках. Аня вистояла і атаки Меладзе, і матеріальні труднощі, пережила і забуття, і злети, і падіння. Тепер ніхто вже не сумнівається, що Сєдокова – не просто хвилинний секс-символ з продюсерського проекту «Віагра», а самостійна вокалістка і зірка.

Аня Сєдокова з подарунками

Особисте життя: діти, чоловіки, коханці

Вперше Анюта вийшла заміж за капітана київської футбольної команди «Динамо» – Валентина Белькевича. Це сталося на початку літа 2004-го року. У шлюбі, вже в грудні, Сєдокова народила першу доньку Аліну. Але вже після народження дитини папараці «заговорили» про її сварки з чоловіком. Шлюб протримався дуже мало і вже в 2006-му році Белькевич і Сєдокова офіційно розлучилися.

Пізніше Аня у відвертому інтерв'ю розповідала, що виною тому стали зради чоловіка. Також вона зізнавалася, що вперше вийшла заміж, будучи зовсім недосвідченою дівчиною і мало що могла дати своєму чоловікові. Крім того, пізніше вона розповіла, що розійшлися вони з Валентином по-поганому. Футболіст виставив свою дружину з дитиною буквально на вулицю, не надавши жодних засобів до існування – і Ані доводилося братися за будь-корпоратив, щоб хоч якось утримувати свою маленьку сім'ю. Проте, коли пристрасті вщухли, і Белькевич все ж згадав, що у нього є дочка і побажав з нею спілкуватися, Сєдокова не перешкоджала тому. Вона заохочувала спілкування дочки з батьком, пам'ятаючи свої непрості стосунки з власним татом. Але вже в 2014-му році Валентин помер через проблеми зі здоров'ям, що стало великою трагедією для Аліни, хоч вона з батьком ніколи і не жила.

Аня Сєдокова: перше весілля

Другий раз Сєдокова вийшла заміж в лютому 2011-го року за бізнесмена (менеджера «Формули-1») українського походження Максима Чернявського. На той момент молодий чоловік живе і працює в Каліфорнії. Так що і їхня дочка Моніка приблизно через півроку з'являється на світ саме в Америці. Аня деякий час розривалася між Лос-Анжелесом (в якому жила її сім'я), Москвою і Києвом (в яких існує її робота). Але сімейне життя і з другої спроби у Сєдокової не склалося. Знову-таки через 2 роки пара офіційно розлучилася. До того ж Чернявський перешкоджав вільному пересуванню дочки з мамою по світу – у Сєдокової були значні проблеми з вивезенням Моніки з Америки. І тепер офіційну опіку над нею отримав екс-чоловік.

Хоч після цього Аня вирішила почати з чистого аркуша і не афішувати свої стосунки, все ж стало відомо, що з 2014-го вона зустрічалася з Сергієм Гумановим – досить відомим хореографом. Приблизно 3 роки вони були разом, але їх роман був нестабільним. Періодично в пресу просочувалися звістки про їхні чвари та примирення, одного разу вони навіть розлучилися на півроку. Але в 2016-му Сєдокова поставила остаточну крапку і більше не має жодних стосунків з танцюристом.

З тих пір ЗМІ дуже складно стало добувати інформацію про особисте життя Анни. І тільки в лютому минулого року з Інстаграма співачки ми дізналися про те, що вона вагітна. А вже 8 квітня ми побачили її селфі з сином: вона народила третю дитину – хлопчика, якому дала ім'я Гектор. Тоді ж і стало відомо, що його батько – Артем Комаров, бізнесмен, який на той момент був нареченим Сєдокової. Правда, і з ним вже через півроку після народження дитини Анна припинила любовні стосунки.

Аня Сєдокова народжує

Цікаві факти/чутки

В основному, всі чутки навколо Ані Сєдокової ґрунтуються на темі її особистому житті. Зараз найгарячіша з них стосується її роману з молодою зіркою російського спорту. Нещодавно Аня сама зізналася, що закохана, і хвалиться в соцмережах оберемками червоних троянд. Так ось друзі спортсмена люблять поговорити в пресі, що 24-річний хокеїст Андрій Миронов зустрічається з 35-річною співачкою. І навіть через неї кинув наречену – модель Олександру Харитонову. Поки ні Аня, ні Андрій чутки не підтверджують, але факт свого знайомства не заперечують.

Аню часто зачіпають інші знаменитості, ніби хочуть попіаритися на її імені... Або ж це звичайна доля всіх красивих жінок? Наприклад, якось ресторатор і шоумен Микола Тищенко дозволив собі в одному інтерв'ю сказати, що ціна Седокової – максимум 1000 доларів, як і у будь-якої іншої ш***. Також Сєдокова була замішана в брудних чутках, які поширювала Катя Гордон. За словами блондинки, її екс-чоловік Сергій Жорін мав сексуальні стосунки з Сєдоковою в той час, як Катерина чекала дитину.

Фотографії

Аня Сєдокова: юність

Аня Сєдокова: друге весілля

Аня Сєдокова з дочками

Аня Сєдокова без макіяжу

Аня Сєдокова: селфі

Відео

Новини

Нещодавно Аня вразила всіх дуже гарячим фото.

Про те, як потрапити в команду Сєдокової, читай в нашому недавньому матеріалі.

Посилання

Аня часто любить радувати своїх шанувальників в Інстаграмі. Тут вона розміщує фото, в тому числі і пікантні – в купальнику, бікіні, в нижній білизні, і навіть без макіяжу: https://www.instagram.com/annasedokova/

Також у неї є офіційна сторінка в Фейсбуці: https://www.facebook.com/SedokovaAnna

Про найважливіші новини дізнавайся з зіркового Твітера Сєдокової: https://twitter.com/anna_sedokova

Усі відео з Сєдоковою шукай на офіційному Ютуб-каналі: https://www.youtube.com/channel/UCNdJC9uy9JlJpsKw9Y8Vl4w?ucbcb=1

І звичайно, все-все-все і багато архівних матеріалів на офіційному сайті Ані: https://annasedokova.com/