Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, зворушливо звернулася до Потапа під час другого прямого ефіру шоу "Х-фактор-9" після новини про свою перемогу в номінації "Співачка року" музичної премії "M1 Music Awards".

Прямо під час прямого включення Каменських дізналася, що удостоїлася почесного звання. Приємна новина наздогнала артистку як раз перед глядацьким голосуванням і вона була не в силах стримати емоції.

Співачка висловила подяку всім членам своєї творчої команди і тим, хто допомагав їй у сольній кар'єрі. Також Настя звернулася до Потапа:

"Ти one and only ( один-єдиний - в перекладі з англ.) геній для мене" Настя Каменських

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Серед суддівської четвірки виявився ще один тріумфатор української музичної премії — Олега Винника назвали "Співаком року". Він був приємно здивований і навіть підхопив на руки щасливу Настю і поцілував її.

Нагадаємо, українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, часто радує шанувальників спокусливими фото. Однак цього разу, без відома Насті, в мережу злили фотографію, на якій вона позує повністю голою.

Так, на знімку Каменських сидить у спокусливій позі повністю голою, на ній тільки золотисті босоніжки. Однією рукою вона обхопила коліна, таким чином прикриваючи величезний бюст, другу руку Настя задерла кудись вгору. Волосся артистки розпущене, а на обличчі зухвалий макіяж.

Зазначимо, що фотографія з'явилася на сторінці kamenskih_com, яка не є офіційною сторінкою зірки. До того ж, шанувальники Каменських засумнівалися, що фото справжнє. Користувачі впевнені, що це фотошоп, щоб осквернити Настю і її творчість.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.