Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії, опублікував нове фото, у підписі до якого написав довгий пост з виправданнями за попередню публікацію.

Справа в тому, що напередодні Віталій Козловський опублікував у своєму Instagram неоднозначні фотографії, на яких позує у ванній, прикрившись квітами. І, випереджаючи коментарі хейтерів, заявив, що це ванна, а не труна. Хоча, треба сказати, що саме труну це і нагадує. Козловський лежить у ванній, обклавшись червоними, білими і помаранчевими трояндами різних сортів і млосно дивиться в камеру. Поруч у куточку ванній стоїть дитяча качечка, яка, мабуть, в шоці від того, що її залишили напризволяще.

Зрозумівши, що шанувальники не оцінили такої епатажної витівки, артист вирішив порозумітися з фоловерами і опублікував новий пост, вже більш скромний. На фотографії Віталій позує біля води в чорному пальто, яке більше нагадує халат. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в Амстердамі. У підписі до фото Козловський виправдався за свою витівку.

"Як у труні. Дуже багато людей саме так відреагували на мій попередній пост. Чому? Уява – це початок створення. Ми уявляємо те, що хочемо і, нарешті створюємо те, що бажаємо. Тому що так живемо, що гора квітів дістається людині тільки при прощанні. Слова добрі, прощення безмежне, взагалі розуміння, що немає нічого дорожче близьких людей, часто до нас приходить тільки тоді, коли ми проводжаємо кого-то в інший світ. Хіба це правильно? Ні, звичайно! Давайте вчитися цінувати один одного і підтримувати оточуючих поки всі живі і здорові. Але все ж, багато дружать з почуттям гумору і просто поржали або побачили яскраве кольорове фото: Я за позитив! Особливо тоді, коли нелегко в країні або на душі. Нудьга ніколи не рятує. Люди, виправляйте негативні емоції, наприклад, спортом, чи погодуйте голодне кошеня, зателефонуйте рідним чи колегам і розкажіть їм щось хороше, відзначте те, що у них стало краще. Заряджайте один одного добром! Це зараз важливо... Всім гарної неділі!", - підписав фотографію артист.

Нагадаємо, ексгібіціоніст Козловський взявся за старе.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що босий Козловський вирішив дещо приростити.