Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, на якій позує в оточенні красивих дівчат.

Фотографія, мабуть, була зроблена в закуліссі шоу "Х-фактор". На ній Олег Винник стоїть у сірому спортивному костюмі і бежевих черевиках на шнурках в оточенні учасниць проекту. Дівчата буквально оточили співака і мило посміхаються в камеру. Та й сам артист не стримав усмішки і обіймає дівчат. У підписі до фотографії Винник закликав фоловерів дивитися новий випуск шоу "Х-фактор", в якому, мабуть, і будуть виступати ці дівчата.

Прихильниці, звичайно, не залишилися байдужі до нових фотографій в записі улюбленого артиста і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні. А також вони обіцяли обов'язково подивитись новий випуск шоу.

"Красуні", "Красунчик", "Бажаю вашій команді успіхів та перемоги, я з вами", "Обов'язково будемо дивитися і вболівати за ваших дівчат", "Всі прекрасні, спору немає", "Удачі вам і дівчатам. Чекаємо", "Дівчата справді дуже талановиті в цьому році. Кожна з них гідна перемоги", "Обов'язково будемо дивитися. Удачі вам", "Обов'язково підтримаємо. Удачі дівчатам і наставнику", "Звичайно підтримаємо і проголосуємо за дівчаток. Удачі вам", - пишуть фоловери у коментарях до фотографії Олега Винника.

Нагадаємо, Винник дав вовчицям те, чого вони давно хотіли. Співак опублікував у своєму профілі кілька крутих знімків зі свого концерту в Запоріжжі. "Я не втомлюся любити вас!", - підписав фотографії співак словами зі своєї пісні.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав вовчицям те, що вони хотіли побачити.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник заговорив про дві смужки і спантеличив вовчиць.