У Києві намагалися зірвати концерт популярного виконавця Макса Барських. Проте на його захист несподівано прийшов кліпмейкер Алан Бадоєв.

Відповідне відео опублікували в мережі.

Комусь із присутніх, мабуть, не сподобалися веселі пісні і сексуальні рухи танцівниць в паєтках під час воєнного стану, і він вирішив припинити виступ, перерізавши провід. Однак такі провокації не міг допустити продюсер Барських і екс-ведучий "Орла і решки" Алан Бадоєв.

Шоумен досить грубо звернувся до провокаторів та заявив, що ніщо не зупинить концерт.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Ситуацію прокоментували представники артиста та запевнили, що обрізаний кабель до початку концерту, було лише невдалою диверсією.

Перше відділення шоу Барських відкрив одним з головних треків-блокбастерів 2018 року - "Зроби голосніше" і продовжив хітом "Танцювати". Після чого стало зрозуміло, що зі звуком щось пішло не так і, вибачаючись, артист пішов на бекстейдж, передавши слово Алану Бадоєву, який в жартівливій формі повідомив про проблеми зі звуком, пов'язаних з пошкодженням акустичного кабелю. Технічну несправність вдалося оперативно усунути і концерт почали заново.

"У цьому залі хтось обрізав провід. Я хочу, щоб пацюк, який обрізав кабель, просто знав, що він пацюк! І концерт не зупиниться від того, що хтось, ***, обрізав провід! Він все одно продовжиться і буде дуже прекрасним. Людина, яка зробила це, просто здохни від своєї немічності, тому що у нас вистачить кабелів, щоб продовжити цей концерт. А людина, у якої знайшлося так мало в штанях, щоб обрізати провід, ви просто — маленька людина.

Нагадаємо, 10 жовтня, стало відомо, що пісня "Плакала" популярної українського гурту KAZKA, яка стала хітом в Україні, увійшла в ТОП-10 світового чарту сервісу Shazam. Її слухають в усьому світі. Вже навіть вийшло кілька пародій.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українська співачка Tayanna показала спокусливе тіло в новому кліпі, чим буквально звела з розуму більшу частину чоловічого наслення України. Кліпмейкером виступив Алан Бадоєв.

Також Знай.ua писав, що новий кліп ONUKA зняли під Києвом на масштабному сміттєзвалищі в Підгірцях. Таку незвичайну локацію для зйомок вибрав режисер відео відомий кліпмейкер Алан Бадоєв.