Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість перенесла важку операцію, але відразу після неї повернулася до роботи і відправилася в тур по Німеччині. Тепер же співачка публікує фото з концертів в російських містах.

Так, на сторінці Лободи з'явився цікавий знімок в оточенні собак, а уважні шанувальники в коментарях повідомили, що Світлана сфотографувалася в цирку одного з російських міст. На знімку артистка позує в чорному спортивному костюмі, клетчато-червоній куртці і білих кросівках. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Світлана мило посміхається, дивлячись на сімох собак – троє з яких чорні, а чотири – білі.

У підписі до фотографії артистка розповіла, що одного разу в сварці її назвали "коллі". "Одного разу, в жорсткій дискусії в пориві гніву мій звукорежисер типу обізвав мене: - а ти, а ти коллі. В той день я прийшла на концерт з новою зачіскою. Досі не розумію – схожа?", - підписала фотографію Лобода. А шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нову публікацію зірки.

"Обожнюю коллі і обожнюю тебе, але ти зовсім не схожа", "Світлано, спасибі вам величезне за концерт! Ваша сексуальність і енергетика, це не передати словами! Ви круті!", "Несподівано", "Ух ти яка фотосесія", "Це пуделі, а не коллі", "Дуже красива", "Миле фото", "Це ж наш Нижньотагільський цирк", "Найкраща", "Собаки теж слухають Лободу", "Це найрозумніші собаки", "На фото пуделі", "Які мілашки", "Дуже круте фото", - пишуть фанати в коментарях до фотографії Світлани Лободи.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.