Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії, показав нове фото, яким спантеличив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже дивному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує у ванній, прикрившись квітами. І, випереджаючи коментарі хейтерів, заявив, що це ванна, а не труна. Хоча, треба сказати, що саме труну це і нагадує. Козловський лежить у ванній, обклавшись червоними, білими і помаранчевими трояндами різних сортів і млосно дивиться в камеру. Поруч у куточку ванної стоїть дитяча качечка, яка, мабуть, в шоці від того, що її залишили напризволяще.

Жарти жартами, але в підписі до фотографії Козловський заявив, що ці квіти йому подарували на концерті, так що ці фотографії – не монтаж. "– Що ви робите з усіма квітами, які дарують вам на концертах? – Я в них купаюсь! Це ванна, а не труна #гедонізм #черпаюсили. НІ смутку!", - написав артист біля фотографії. А шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати побачене.

"Головне, що качечка на місці!", "Віталій, ти зробив мій день", "Упакуйте мені цей букет", "Капець. Як могила! Тьху на вас!", "Треба було роздягтися і валятися з келихом в квітах. А не в одязі рівненько. Фі. Поганий Фен-Шуй", "А квіти нічого так", "Жарт так собі", "Ефектно!", "Посунься", "Не тільки дівчата повинні купатися в квітах", "Виглядає як на похоронах!", "Ніби як труна", "Вилізь. Страшноватенько якось", "Як труна, я злякалася", "Качечка – це 10 балів", "Квіти – це все таке... А от качечка в кутку викликає розчулення", "Ах, яка мила качечка", - пишуть в коментарях.

Нагадаэмо, ексгібіціоніст Козловський взявся за старе.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що босий Козловський вирішив дещо приростити.