Галас навколо відносин Примадонни ніяк не вщухає. І, мабуть, зірці це подобається. Підлити масла у вогонь знайшовся черговий привід – День народження дружини Ігоря Крутого, куди завітав перший ешелон російських знаменитостей. Головною фішкою вечора стала поява Пугачової в міні сукні.

Своїм вбранням Алла Борисівна затьмарила всіх, в тому числі головну ювілярку – Ольгу, якій виповнилося 55. Місцеві ЗМІ повідомили, що Примадонна танцювала, веселилась, проголошували тости за здоров'я іменинниці.

Вона також вимовила й тост на честь Ольги та Ігоря Крутих: "Хотілося б, щоб ви гідно жили до старості. Щоб і мені дожити до цього моменту, коли я зможу подивитися на вас і зрозуміти, що ви дійсно все подолали і стали любити один одного ще сильніше. Я бажаю вам розвитку цього почуття, щоб ваша любов і ви самі завжди були на висоті в будь-яких проявах", заявила Пугачова. Хоча її шлюб тріщить по швах. Нещодавно Пугачова і Галкін вразили моторошною історією.

Хочеться відзначити, що Пугачовій і правда личить настільки екстравагантний образ. Співачка вирішила надіти на захід чорну міні-сукню, доповнивши молодіжними та зухвалими аксесуарами – сумкою, поясом і рукавичками. Компанію Пугачової на вечорі склав Максим Галкін, який теж прийшов у всьому чорному. Примадонна змусила понервувати своїх фанатів. Іншими зірковими гостями вечора стали Олеся Судзиловська, Діма Білан, дружина Валентина Юдашкіна Марина, Валерій Леонтьєв, Філіп Кіркоров, Микола Басков, Жасмин.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Нагадаємо, Ігор Крутой і Ольга одружені з 1995 року, у них дві дочки, Вікторія і Олександра (Вікторія — спадкоємиця Ольги від попереднього шлюбу).

Нагадаємо, раніше Ігор Крутой оголосили війну Аллі Пугачовій.

Як повідомляв портал "Знай.иа" Справжня мати дітей Пугачової і Галкіна погрожує зруйнувати все, кар'єра і репутація підуть прахом.
"Знай.иа" писав, що Слідом за Караченцевим може піти Пугачова: всплылы шокуючі факти.