Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість відзначила день народження своєї кращої подруги, такою ж любительки соляріїв, силікону і вій, розміром з лапки тарантула. Так, дівчата добряче повеселилися в однакових коротеньких латексних сукнях рожевого кольору, зробивши величезний фотозвіт.

"Вибачте, остання фоточка в рожевому", - лаконічно підписала спільний кадр Кхан. За 15 годин яскравий знімок зібрав майже 27 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали порівнювати дівчат з ляльками Барбі. Були і ті, хто зазначив, що такі образи більше підходять для дорослих фільмів, ніж для виходу на люди.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан часто демонструє пишні форми, над якими потрудилося безліч пластичних хірургів. Виявляється, що у дівчини є багато хейтерів і більшість з них - чоловіки.

Також знаменитість вирішила погратися біля басейну, показавши масивні форми і поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

А ще Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Її принади були суцільно покриті декоративними золотими деталями.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще