Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у воді. Судячи з геолокації Ольга Бузова зараз знаходиться на Сейшелах, звідки і публікує гарячі літні фото, адже на островах тепло.

Так, на фотографії співачка позує стоячи майже по пояс у прозоро-чистій воді. На ній червоний купальник, який підкреслює всі вигини фігури. На голові Бузової дивний головний убір з козирком, сонцезахисні окуляри на очах і величезні сережки-кільця у вухах. Оля ніжитися на сейшельських островах, не приховуючи задоволення.

"Сьогодні", - підписала фотографію артистка. А шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, фото сподобалося, але є й ті, хто не оцінив такого "жаркого" пляжного фото Бузової.

"Втомилася після Крокусу, набрила п*сю і на Сейшели", "Оля, дорога, спаліть цей купальник на вогнищі! Аж надто він "виділяє" інтимні місця. Шоу, лайки – це зрозуміло, але міру треба знати. Ви в одязі теж чудово виглядаєте!", "Розмір сережок більше, ніж розмір грудей, вибачай, Оль", "Фігура і обличчя є, але виставляється ш*лавою", "Це хр*нь а не купальник не купуй цю х*рню", "Така фігура, це робота, наполеглива робота над собою і найсильніша сила волі. Хоча в її положенні можна їсти що хочеш і скільки хочеш! Так тримати! Оля, ти розумничка", "Купальник ганебно з низу виглядає", - пишуть фоловерів в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Бузова підсмажила себе на островах. Артистка опублікувала спекотне фото з відпочинку на Сейшелах.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.