Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті похвалилася фотографією з нареченим.

Катерина Варнава разом зі своїм коханим позують в джинсових куртках. Наречений зірки Comedy Woman стоїть на передньому плані, його куртка розстебнута і, на радість Катиним підписницям, видно рельєфний накочений живіт і груди і кубики пресу. На шиї у хлопця висить милий кулон, він замріяно дивиться в камеру.

Тим часом сама Катя Варнава стоїть на фото трохи позаду свого коханого. Вона теж у джинсовій курточці, але запахнула її, не показуючи своє тіло. Волосся актриси розпатлане, вона запустила одну руку в нього, на її обличчі стриманий, але помітний макіяж. Катя, на відміну від свого хлопця, на фото мило посміхається.

У підписі до фотографії Варнава жартівливо написала: "Ідеальні обличчя для реклами якісної джинси". А шанувальники артистки почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Каті. Багато фоловерів відзначили, що зірка і її наречений дуже схожі зовні. В цілому ж, закохану парочку засипають компліментами і пишуть побажання.

"Класна пара, захоплююся. Ви немов доповнюєте один одного!", "Які ж ви схожі", "Які ви чудові, неймовірна пара", "Як брат і сестра, дуже схожі", "Відмінне фото", "Круте позитивне фото", "Така гарна пара. Ви навіть схожі один на одного!", "Це ж треба, як схожі, супер", "Неймовірні", "Красиві. Спортивні", "Красуня", "Мені дуже подобається!", "Яка класна фотка, ви дуже красиві", "У вас будуть дуже гарні дітки! Маленькі танцюристи", - пишуть захоплені фанати.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, гола Варнава саркастично протроллила хейтерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.