Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами. На цей раз знаменитість поділилася з фанатами в Instagram відмінною новиною: вона випустила нову книгу з лаконічною назвою "Про любов". Так, артистка розповіла, чого чекати від новинки і виставила масу фото з презентації.

"Нарешті вона з’явилася : нова книга «Про любов», антологія , 12 моїх есе і невідомі твори відомих авторів про тих, кого любимо. Вже у четвер на @yakabooua . Дякую партнерам і друзям", - поділилася радістю Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Хочеться зазначити, яка чудова обкладинка. Ось, що означає смак❤️", "Я тільки тепер побачила як ви схожі зі своїм чоловіком)) І мої вітання щодо книжки!", "Вау! Вітаю! Дуже цікаво прочитати! 💞", "Плекаю, що внутрішній стан кращий від зовнішності", "Чоловік такий гарненький!!!! Видно дуже спокійний і добрий!!!! Ольга напевно глава сім'ї і командир!!!!".

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.