Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість показала милу фотографію, підписі до якої вона розповіла про плани на тиждень.

Так, на знімку Регіна позує в строкатій жовто-чорно-білій толстовці, яка ледь прикриває величезний вагітний живіт телеведучої. Тодоренко одягла чорні штани і черевики, а на її плечі висить чорна сумочка. Телезірка скрутила волосся у високий пучок і залишила кілька пасом біля обличчя. Регіна на фото мило посміхається, а рукою показує рогатку. У підписі до фотографії вона розповіла про свої плани на цей тиждень.

"Новий тиждень – нові цілі. 1. Зйомка реклами. 2. Затвердити монтаж шоу #ПятницасРегиной. 3. Дочитати книги: Ларі Кінг, Гіппентрейтер, Марк Леві і Джон Кліїз/Робін Скіннер. 4. Продумати план Вебінару на тему "TV vs. Youtube", 5. Купити дитячі меблі. 6. Не забути поспати. Погнали! А у вас який план?", - написала Регіна.

А ось шанувальники трохи схвильовані таким повідомленням від Регіни, адже в її "наполеонівських планах" немає пункту про пологи. Адже вже пора. В коментарях деякі шанувальники лають телезірку, а інші захоплюються її працьовитістю і активністю.

"Правильно, Регіна у слоника вирішила перетворитися. Народжувати думаєте? Чи у вас двійня?", "А як же зустріч з малюком?", "Регіна, читай книжки як можна більше зараз, потім вже не вийде", "Регіна Петрівна, де взяли таку куртку?", "А "народити" не входить у ваші плани на цей тиждень?", "Регіна, не забудь, що тобі народжувати. А то з такими планами…", "Регіна, ось ти дзига! Звідки стільки сил, а головне часу?", - пишуть фоловерів в коментарях.

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.