Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве фото в своєму Instagram. В цей раз виконавець засвітився в каліфорнійському Лос-Анджелесі. І якщо по приїзду туди Потап викладав фотографії з Каменських, то цього разу він здивував знімком з незнайомкою.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Потапа в соцмережі і яку він зробив сам, він позує в компанії симпатичної дівчини. На знімку Потап стоїть у сонцезахисних окулярах, а красуня поряд з ним загадково дивиться в камеру і посміхається.

"Є якась принадна Містика в Латиноамериканській красі, one of the super hot TV-Hosts in Latin World", - підписав фотографію продюсер. А шанувальники артиста почали її коментувати.

"А помітили, що Потап, під Пітбуля косить? Чи це чиста випадковість, що вони так схожі?", "Тільки мені вона схожа на Мішель?", "Мішель нічим не гірше. Навіщо шукати так далеко, якщо є поруч куди краща і молодша?", "Наша Настя Каменських краща", "Містика є, а цицьок немає", "Брови клас", "Спокуслива", "І що саме головне, ця принадна природа є в красі Насті", "Очі як у лисички", "Красуня", - пишуть шанувальники в коментарях до фотографії Олексія Потапенка.

Раніше повідомлялося, що Потап помчав за Каменських на край світу. Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує разом зі своїм колегою по сцені Потапом. Як стало відомо з нових фотографій співачки и соціальної мережі, вона зараз перебуває в Лас-Вегасі. І, як виявилося, її партнер по дуету Олексій Потапенко теж помчав за нею в Америку. На одному з останніх фото Каменських позує в обнімку з Потапом десь за лаштунками гала-церемонії Латиноамериканської академії запису.

Популярні новини зараз

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.