Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує разом зі своїм колегою по сцені Потапом.

Як стало відомо з нових фотографій співачки и соціальної мережі, вона зараз перебуває в Лас-Вегасі. І, як виявилося, її партнер по дуету Олексій Потапенко теж помчав за нею в Америку. На одному з останніх фото Каменських позує в обнімку з Потапом десь за лаштунками гала-церемонії Латиноамериканської академії запису.

На знімку артистка позує в розкішній сріблястій сукні до підлоги. Цей наряд закриває всі пікантні місця на тілі співачки, при цьому вигідно підкреслює вигини фігури. В руках Настя тримає маленький клатч в тон сукні. Поруч з нею на фото стильно одягнений Олексій Потапенко. На ньому чорні штани і сорочка, а зверху яскраво-синій піджак. А на очах навіщось сонцезахисні окуляри.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нове фото в акаунті Каменських. Адже цією фотографією співачка в черговий раз підігріла чутки про можливий роман з Потапом. Всі ж пам'ятають, як нещодавно Настя була в Маямі, і там же засвітився Потапенком. Тоді теж були спільні селфі. А ось тепер Лас-Вегас. Таке враження, що зірки ховаються за кордоном, щоб побути разом.

"Ви найкращі. Я вас обожнюю", "Красиві люди і пара", "Потап затьмарив Настю", "Солодка парочка", "Потап якось різко став уже старим", "А що Потапа понесло? Що за сережки, ти ж мужик?", "А навіщо писати англійською... ти для кого пишеш?", "Голівуд відпочиває! Ви супер креативні", "Красива пара могла б бути", "Дуже красива, фігура і посмішка просто нереальні", "Красиве плаття", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.